Δεν συμπληρώνει 18αδα η Παρί Σεν Ζερμέν, ευκαιρία για την Τουλούζ

Δεν συμπληρώνει 18αδα η Παρί Σεν Ζερμέν, ευκαιρία για την Τουλούζ

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει εξασφαλίσει τον τίτλο και στο παιχνίδι με την Τουλούζ πάει αδιάφορη αλλά και με πολλές απουσίες. Οι προτάσεις του Γ. Σιάφα.

Το πήρε το Λιγκ Καπ το Στρασβούργο αλλά χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι και έτσι δεν πλήρωσε η επιλογή του άσσου στο μοναδικό ματς που επέλεξα για χθες.

Σήμερα θα… απλωθώ λίγο περισσότερο, κρατώντας δύο ματς από την Γαλλία, με την Αμιάν να υποδέχεται την Μπορντό και την Παρί Σεν Ζερμέν να πάει αργότερα στην έδρα της Τουλούζ.

Παίρνοντάς τα χρονικά, η Αμιάν έχει κάνει μίνι αντεπίθεση στις τελευταίες αγωνιστικές και ούσα για τρία σερί παιχνίδια μακριά από την ήττα έχει σκαρφαλώσει σημαντικά στην βαθμολογία, χωρίς να έχει κριθεί κάτι ακόμα από κάτω της. Το σύνολο του Κριστόφ Πελισιέ βασίζει πολλά στην έδρα του και έτσι θέλει να κάνει και σήμερα κόντρα σε μια Μπορντό η οποία έχει αλλάξει προπονητή αλλά όπως φαίνεται θα πρέπει να περιμένει καιρό για να αλλάξει και εικόνα. Εικάζω πως θα είναι ένα αρκετά χαμηλής παραγωγικότητας ματς, το οποίο έχει πολλές πιθανότητες να λήξει ισόπαλο και είναι ένα ρίσκο που διατίθεμαι να πάρω.

Όσον αφορά το τελευταίο ματς της ημέρας στην Ligue 1, η Παρί θα πάει με πολλές απουσίες στην έδρα της Τουλούζ και θα επιχειρήσει να κάνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο. Χωρίς βασικές μονάδες, με τον Μπαπέ λόγου χάρη να έχει μείνει μόνος του στην επίθεση όσον αφορά τα βαριά ονόματα και με μόλις 14 outfield ποδοσφαιριστές, το σύνολο του Τόμας Τούχελ καλείται να πάρει τη νίκη σε ένα ματσάρισμα που σπάνια ανοίγει τα τελευταία χρόνια.

Η Τουλούζ από την άλλη ξέρει να κάνει πέντε πράγματα στο γρασίδι και πρέπει να τα κάνει όλα εάν θέλει να πάρει κάποιον βαθμό. Είναι αρκετά ψηλά ο άσσος οπότε μας παίρνει να καλυφθούμε, κάτι που θα κάνω με το ασιατικό χάντικαπ 1 +1 (πληρώνει σε 1Χ, επιστρέφει ποντάρισμα σε ήττα με ένα γκολ).

Κυρίες και κύριοι, καλή τύχη στις επιλογές σας.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ