Winmasters.gr: Καλάθης σερβίρει, Παπαγιάννης καθαρίζει!

Winmasters.gr: Καλάθης σερβίρει, Παπαγιάννης καθαρίζει!

Παναθηναϊκός vs Μπουντούτσνοστ με πλήθος επιλογών. Εναλλακτικό χάντικαπ και όριο πόντων. Συναρπαστικές αγορές παικτών. Γρήγορες αγορές* και cashout* στο live παιχνίδι.

Η τελευταία πράξη του Παναθηναϊκού στη κανονική διάρκεια της φετινής Euroelague είναι γεγονός. Οι «πράσινοι» μετά το μεγάλο comeback του Μαρτίου βρίσκονται… με το ένα πόδι στα play offs της διοργάνωσης και αντιμετωπίζουν απόψε τη βαθμολογικά αδιάφορη αλλά πάντα επικίνδυνη Μπουντούτνοστ. Μοναδικός στόχος για τους παίκτες του Ρικ Πιτίνο είναι το ροζ φύλλο αγώνα το οποίο σε συνδυασμό με μια ήττα της Μπασκόνια στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ θα τους χαρίσει την έκτη θέση στη τελική κατάταξη!

Η winmasters.gr διαθέτει πλήθος στοιχηματικών επιλογών, αλλά και ευφάνταστες αγορές παικτών σε ανταγωνιστικές αποδόσεις!

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» Νικ Καλάθης διανύει μια περίοδο εξαιρετικής φόρμας, οδηγώντας την ομάδα του ολοταχώς προς τα play offs. Στην προηγούμενη αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την ήττα, έγραψε 14 πόντους, 5 ασίστ και 9 ριμπάουντ. Από κοντά και ο αναγεννημένος επί ημερών Πιτίνο Γιώργος Παπαγιάννης τελείωσε το ματς με τη «Βασίλισσα» με 9 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Τα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters έχουν την ευκαιρία να βρουν πολλαπλές επιλογές και για τους δύο παίκτες, όπως για παράδειγμα:

  • Over/Under5 πόντους και 9.5 ασίστ για τον Νικ Καλάθη
  • Over/Under 9.5 πόντους και 5 ριμπάουντ για τον Γιώργο Παπαγιάννη

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ