Το τελευταίο της χαρτί στο 2.75

Το τελευταίο της χαρτί στο 2.75

Με τον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 28ηςαγωνιστικής της BBL θα ασχοληθούμε σήμερα, καθώς το κίνητρο δίνει επιλογή. Η ουραγός του γερμανικού πρωταθλήματος Ιένα υποδέχεται την Φρανκφούρτη και παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να σώσει την κατηγορία. Τα περιθώρια στενεύουν καθώς οδεύουμε προς το φινάλε της κανονικής περιόδου και αν θέλει […]

Με τον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 28ηςαγωνιστικής της BBL θα ασχοληθούμε σήμερα, καθώς το κίνητρο δίνει επιλογή. Η ουραγός του γερμανικού πρωταθλήματος Ιένα υποδέχεται την Φρανκφούρτη και παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να σώσει την κατηγορία.

Τα περιθώρια στενεύουν καθώς οδεύουμε προς το φινάλε της κανονικής περιόδου και αν θέλει να τα καταφέρει θα πρέπει να πάρει τα εντός έδρας παιχνίδια που της απομένουν.

Στα θετικά για να επιλέξουμε τον άσο, μπορούμε να συμπεριλάβουμε την αλλαγή προπονητή που πραγματοποιήθηκε πριν από τρεις μέρες, αλλά και το γεγονός ότι η Φρανκφούρτη είναι ίσως η πιο αδιάφορη ομάδα του πρωταθλήματος, καθώς δεν κυνηγάει τίποτα.

Τέλος, οι φιλοξενούμενοι έχουν κάποιες απουσίες που περιορίζουν το ροτέσιον τους, οπότε οδηγούμαστε στην επιλογή του άσου στο 2.75.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ