Καρέ επιλογών από τα playoffs του ΝΒΑ

Καρέ επιλογών από τα playoffs του ΝΒΑ

Ο Στέφανος Μαρολαχάκης καταπιάνεται στοιχηματικά με το μπασκετικό κουπόνι και καταθέτει τις προτάσεις του από τα playoffs του ΝΒΑ.

Άρχισαν χθες τα playoffs στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και σήμερα θα ασχοληθούμε με τέσσερις μακροχρόνιες επιλογές που αφορούν τον πρώτο γύρο.

Αρχίζουμε από τη σειρά των Τορόντο Ράπτορς με τους Ορλάντο Μάτζικ, σειρά η οποία άρχισε χθες με μπρέικ των «μάγων». Οι Καναδοί ήταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα της Ανατολής στην κανονική περίοδο, έχουν παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά στις δύσκολες στιγμές των πλέι οφ (Λέοναρντ, Γκασόλ) και θεωρώ ότι θα καταφέρουν να περάσουν χωρίς να φτάσουν σε έβδομο παιχνίδι. Η επιλογή μου είναι η πρόκριση των Ράπτορς με το χάντικαπ του -1.5 σε απόδοση 1.80.

Πάμε σε μία ακόμα σειρά που άρχισε χθες, αυτή ανάμεσα στους Ντένβερ Νάγκετς και τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Κατά την άποψη μου, η συγκεκριμένη σειρά θα είναι μία από τις πιο αμφίρροπες του πρώτου γύρου, καθώς ακόμα κι αν τελειώσει νωρίς, τα ματς θα είναι αμφίρροπα. Τα «σπιρούνια» έδειξαν χθες ότι η διαφορά των δύο ομάδων δεν αντικατοπτρίζεται από τις θέσεις που κατέλαβαν στη Δύση (δεύτεροι οι Νάγκετς και έβδομοι οι Σπερς) και πιστεύω ότι με την καθοδήγηση του Γκρεγκ Πόποβιτς θα μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση, ειδικά από την στιγμή που έκαναν χθες το μπρέικ. Πρόκριση Σπερς, λοιπόν, στο 1.70.

Πάμε και σε μια σειρά που μας ενδιαφέρει εδώ στην Ελλάδα λίγο… περισσότερο. Αναφέρομαι, φυσικά, στο ζευγάρι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, στο οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσδοκά στην πρώτη πρόκριση της καριέρας του σε σειρά playoffs. Θεωρώ ότι ο Γιάννης θα πετύχει τον στόχο του και μάλιστα εύκολα, καθώς η διαφορά ανάμεσα στα «ελάφια» και τους Πίστονς είναι πολύ μεγάλη και γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν λάβουμε υπόψιν τον τραυματισμό του Μπλέικ Γκρίφιν, ο οποίος ακόμα κι αν αγωνιστεί δεν θα είναι στο 100%. Επιλέγουμε πρόκριση των Μπακς με χάντικαπ -2.5, κάτι που σημαίνει ότι πάμε ταμείο αν οι Μπακς περάσουν με 4-0 ή 4-1 με απόδοση 1.50.

Ή τελευταία μας επιλογή έρχεται από το ζευγάρι των Χιούστον Ρόκετς με τους Γιούτα Τζαζ. Οι Ρόκετς που θέλουν να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται στα φετινά playoffs, ξέρουν πολύ καλά ότι για να έχουν τύχη κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι θα προκριθούν κατά πάσα πιθανότητα θα «σκουπίσουν» τους Κλίπερς (ή τέλος πάντων θα περάσουν χωρίς να ιδρώσουν), θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Τζαζ χωρίς να ξοδέψουν πολύ ενέργεια. Για αυτόν τον λόγο επιλέγω την πρόκριση των Ρόκετς με χάντικαπ -1.5 νίκης σε απόδοση 2.10. Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή θα επιβεβαιωθεί με πρόκριση των Ρόκετς, αρκεί να μην χρειαστεί έβδομο ματς.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ