Στον αστερισμό του Καλάθη

Στον αστερισμό του Καλάθη

Ο Στέφανος Μαρολαχάκης εμπιστεύεται τον Παναθηναϊκό και τα... ταλέντα του Καλάθη από το μπασκετικό στοιχηματικό κουπόνι για σήμερα (17/4).

Δεύτερη μέρα των playoffs της Ευρωλίγκα σήμερα και η επιλογή μας προέρχεται από τον αγώνα της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό και τον Νικ Καλάθη.

Στην Μαδρίτη, η Ρεάλ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα της πιο ενδιαφέρουσας -ίσως- σειράς των φετινών playoffs. Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν ό,τι δεν κατάφεραν τα δύο προηγούμενα χρόνια, όταν αν και είχαν πλεονέκτημα έδρας δεν κατάφεραν να περάσουν στο φάιναλ φορ. Φέτος, είναι πιο φανερό από κάθε άλλη χρονιά, ότι εξαρτώνται από τον Νικ Καλάθη.

Ο διεθνής γκαρντ δεν είναι απλά ο ηγέτης του «τριφυλλιού», αλλά ο παίκτης από τα χέρια του οποίου περνάει η μπάλα σε κάθε επίθεση της ομάδας του Ρικ Πιτίνο. Αυτό σημαίνει ότι στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, θα βγει μπροστά και θα προσπαθήσει να επιβάλει τον ρυθμό του, τόσο δημιουργικά, όσο και εκτελεστικά.

Θεωρώ ότι δεν είναι εύκολο για τη Ρεάλ να τον σταματήσει και στους δύο τομείς, οπότε, μπορεί να μας δώσει το over 21.5 στο άθροισμα των πόντων και των ασίστ.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ