Ο Ιταλός μπορεί να κοιτάξει τον Ναδάλ στα μάτια…

Ο Ιταλός μπορεί να κοιτάξει τον Ναδάλ στα μάτια…

Την κόντρα Ναδάλ-Φονίνι για τα ημιτελικά του τουρνουά του Μόντε Κάρλο βάζει στο μικροσκόπιο του ο Νίκος Καπίρης από το σημερινό (20/4) στοιχηματικό κουπόνι.

Φτάσαμε στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο, όπως αναμενόταν ο Ράφα Ναδάλ είναι εκεί και μαζί του θα διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω οι Φάμπιο Φονίνι, Ντάνι Μεντβέντεφ και Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Στην αναμέτρηση των δύο τελευταίων δεν υπάρχει χώρος για ιδιαίτερα προγνωστικά. Φαβορί στη θεωρία είναι ο Μεντβέντεφ, αλλά και ο Λάγιοβιτς αποδίδει εξαιρετικά όλη την εβδομάδα, χωρίς να έχει χάσει σετ. Ο Ναδάλ είναι το απόλυτο φαβορί για το τρόπαιο, όμως ο Φονίνι (φωτό) είναι ένας απ’ τους ελάχιστους παίκτες που τον δυσκολεύουν διαχρονικά.

Πιστεύω πως ο Ισπανός θα προκριθεί, όμως θα έχει δύσκολο απόγευμα όπως έγινε και στον προημιτελικό με τον αξιόμαχο Γκούιντο Πέγια (7/6, 6/3).

Ο Φονίνι είναι παίκτης για μεγάλους αγώνες και γι’ αυτό συχνά αδικεί τον εαυτό του όταν δεν βρίσκει κίνητρο σε λιγότερο σημαντικά τουρνουά. Πρόσφατα έχει ηττηθεί από Βέσελι, Άλμποτ και Μπεντένε, αλλά στα μεγάλα ραντεβού συνήθως βγάζει τον καλύτερο εαυτό του.

Έχει ρεκόρ 2-6 στο χώμα με τον Ισπανό, ενώ πήρε σετ και στις δύο πρόσφατες ήττες την προηγούμενη διετία στην ίδια επιφάνεια. Ο Ναδάλ ταλαιπωρήθηκε 2,5 ώρες με τον Πέγια και δεν θα έχει φρεσκάδα. Ίσως χρειαστεί να δώσει μια νέα μάχη και ο Φονίνι είναι ικανός να πάει μακριά έστω ένα σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ