Α’ Ισπανίας: «Θρίλερ» για παραμονή και Ευρώπη

Α’ Ισπανίας: «Θρίλερ» για παραμονή και Ευρώπη

Τα σημερινά (21/04) παιχνίδια για το ισπανικό πρωτάθλημα, παρουσιάζουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της Κυριακής στη La Liga. Ειδικότερα, θα διεξαχθούν πέντε αναμετρήσεις. Η αρχή γίνεται στη 13:00, όταν η Λεβάντε θα φιλοξενήσει την Εσπανιόλ. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τους βαθμούς, καθώς είναι στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Απόλυτη ανάγκη τη νίκη έχει και η Βιγιαρεάλ, που παίζει στην έδρα της με τη Λεγκανές, στις 19:30. Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» ισοβαθμεί με τη Λεβάντε!

Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Ρεάλ επιθυμεί να κλείσει όμορφα τη σεζόν, αλλά η Αθλέτικ παλεύει για την εξάδα. Ντέρμπι… Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει στο Χετάφε – Σεβίλλη, με τους φιλοξενούμενους να είναι έναν πόντο πάνω από τους γηπεδούχους. Ωραίο ματς και με άρωμα Ευρώπης, είναι και το Βαλένθια – Μπέτις (21:45).

Σε κάθε περίπτωση, έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε τα previews όλων των αναμετρήσεων για τη La Liga στο Betarades.gr. Οι πληροφορίες που παρέχονται ποικίλουν, και είναι απολύτως χρήσιμες για το στοίχημα. Πιθανές ενδεκάδες, απουσίες, στατιστικά, και ό,τι άλλο χρειάζεστε, στις αναλύσεις του Betarades.gr

Τα previews των σημερινών αγώνων της La Liga ΕΔΩ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ