Νάπολι – Αταλάντα: Οκτώ ματς αήττητοι οι φιλοξενούμενοι

Νάπολι – Αταλάντα: Οκτώ ματς αήττητοι οι φιλοξενούμενοι

Φορμαρισμένη η Αταλάντα που διεκδικεί την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η 33η αγωνιστική της Serie A ολοκληρώνεται σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα (22/04), με τη Νάπολι να υποδέχεται την Αταλάντα στις 20:00 στο Σαν Πάολο.

Οι γηπεδούχοι έχουν απομείνει με μοναδικό στόχο την μαθηματική εξασφάλιση της 2ης θέσης, αυτή τη στιγμή έχουν έξι βαθμούς περισσότερους από την 3η Ίντερ, από τη στιγμή που έμειναν εκτός συνέχειας από το Γιουρόπα Λιγκ. Στα προημιτελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης αντιμετώπισαν την Άρσεναλ και αποκλείστηκαν με δύο ήττες, 2-0 στο Λονδίνο και 0-1 στο γήπεδό τους την προηγούμενη Πέμπτη (18/04). Δεν πείθουν με την παρουσία τους το τελευταίο διάστημα, είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έχουν κερδίσει μόνο την τραγική φέτος Κιέβο (1-3 εκτός) και στα τέσσερα υπόλοιπα ματς μετρούν μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Η Αταλάντα, από την πλευρά της, τρέχει αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, με απολογισμό τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Προέρχεται από δύο διαδοχικά 0-0 κόντρα σε Ίντερ και Έμπολι, εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα, η διαφορά της από την 4η θέση, η οποία δίνει ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μόλις τρεις βαθμοί και το κίνητρό της απόψε κόντρα στη Νάπολι είναι τεράστιο!

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό preview του αγώνα με λεπτομερές ρεπορτάζ για τις δύο ομάδες, χρήσιμα στατιστικά, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες και στοιχηματική εκτίμηση!

Κλικ εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το preview του αγώνα Νάπολι – Αταλάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ