Δεν γίνεται να χάσει ο Νταβίντ Φερέρ

Δεν γίνεται να χάσει ο Νταβίντ Φερέρ

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το σημερινό κουπόνι του τένις και την αναμέτρηση του Φερέρ με τον Ζβέρεφ.

Σημαντικό τουρνουά στη Βαρκελώνη, σταθερά σε χωμάτινη επιφάνεια κι αυτή την εβδομάδα. Είναι η προτελευταία διοργάνωση που θα πάρει μέρος ο Νταβίντ Φερέρ, ο οποίος έχει αποφασίσει να ολοκληρώσει την καριέρα του τον Μάιο.

Ο σπουδαίος Ισπανός ήταν εξαιρετικός στο Μαϊάμι τον Μάρτιο, καθώς απέκλεισε τους Κουέρι, Σάσα Ζβέρεφ, ενώ δυσκόλεψε πολύ τον Τιάφο. Είναι πολεμιστής και θα τα δώσει όλα όχι μόνο για να αποκλείσει τον Μίσα Ζβέρεφ, αλλά για να προχωρήσει μακριά στη διοργάνωση. Στην Καταλωνία βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον… επικίνδυνο Μάρτον Φούτσοβιτς.

Ξεκουράστηκε για έναν μήνα ο 37χρονος Φερέρ και μπαίνει στο τουρνουά με στόχο να… επεκτείνει την καριέρα του. Ούτε για αστείο δεν πρέπει να περνά από το μυαλό του το ενδεχόμενο ήττας απέναντι στον μετριότατο Μίσα Ζβέρεφ.

Ο Ισπανός έχει τουλάχιστον μία νίκη σε κάθε ένα από τα 5 τουρνουά που συμμετείχε φέτος. Ο Ζβέρεφ έχει 14 ήττες στα τελευταία 15 ματς (!) που έδωσε και η μία επικράτηση προέκυψε λόγω εγκατάλειψης του αντιπάλου! Δεν είναι η ώρα για να ανακάμψει ο Γερμανός…

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ