Αμβούργο – Λειψία: Για μία θέση στον τελικό

Αμβούργο – Λειψία: Για μία θέση στον τελικό

Νοκ άουτ ημιτελικός του Κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα στο Αμβούργο και τη Λειψία.

Σπουδαίο ματς διεξάγεται το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (23/04, 21:45) στο «Volksparkstadion». Το Αμβούργο υποδέχεται τη Λειψία σε νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, με τον νικητή να αντιμετωπίζει στον τελικό μία εκ των Βέρντερ Βρέμης και Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες αναμετρώνται τη Μεγάλη Τετάρτη (24/04).

Το Αμβούργο δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό του. Μπορεί να φιγουράρει στη 2η θέση της Β’ Γερμανίας, η οποία δίνει την απευθείας άνοδο, ωστόσο η διαφορά του από την Πάντερμπορν και την Ουνιόν Βερολίνου, που το καταδιώκουν, είναι μόλις δύο και τρεις πόντοι αντίστοιχα.

Έχει… φροντίσει, βέβαια, να κάνει δύσκολη τη ζωή του, καθώς στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του για το πρωτάθλημα δεν έχει πανηγυρίσει “τρίποντο”, με τον απολογισμό του να αποτελείται από τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η Λειψία, από την πλευρά της, έχει κερδίσει ουσιαστικά το στοίχημα της παρουσίας της στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου, και μπορεί να αφοσιωθεί στο Κύπελλο και στη διεκδίκηση του τίτλου.

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει ξεχάσει από πότε έχει να χάσει και για την ακρίβεια την τελευταία ήττα της σε επίσημο αγώνα την υπέστη στις 19 Ιανουαρίου, με 0-1 εντός έδρας από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Έκτοτε, έχει δώσει 14 επίσημες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, κέρδισε τις δέκα από αυτές, ενώ μέτρησε και τέσσερις ισοπαλίες.

Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό preview του αγώνα, με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά, αλλά και τις στοιχηματικές εκτιμήσεις!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ