Α’ Ισπανίας: Εκτός έδρας αποστολή για την Μπαρτσελόνα

Α’ Ισπανίας: Εκτός έδρας αποστολή για την Μπαρτσελόνα

Τρία παιχνίδια σήμερα (23/04) για την Α’ Ισπανίας, στην έδρα της Αλαβές δοκιμάζεται η Μπαρτσελόνα.

Εμβόλιμη αγωνιστική την τρέχουσα εβδομάδα στην Α’ Ισπανίας, η 34η της φετινής σεζόν, με το πρόγραμμα της Μεγάλης Τρίτης (23/04) να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Στις 20:30 η Ουέσκα υποδέχεται την Έιμπαρ, μία ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη σέντρα στο Βαγιαδολίδ – Χιρόνα, ενώ στις 22:30 η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Αλαβές.

Ξεκινώντας με χρονολογική σειρά από την Ουέσκα, η γηπεδούχος ομάδας είναι τελευταία στη βαθμολογία, πολύ δύσκολα θα σώσει την παρτίδα και υποδέχεται μία Έιμπαρ η οποία μπορεί να αισθάνεται σχετικά άνετα με την παραμονή της στην κατηγορία, έχοντας απόσταση οκτώ βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.

«Εξάποντο» για την αποφυγή του υποβιβασμού είναι το παιχνίδι στο Βαγιαδολίδ. Η γηπεδούχος Ρεάλ έχει 32 πόντους, είναι η τελευταία ομάδα εντός της ζώνης του υποβιβασμού και μπορεί να ξεφύγει από αυτήν αν κερδίσει απόψε τη Χιρόνα, η οποία έχει συγκεντρώσει 34 πόντους μέχρι στιγμής.

Η «αυλαία» του σημερινού προγράμματος «πέφτει» με την αναμέτρηση Αλαβές – Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι διεκδικούν την «έξοδό» τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο το τελευταίο διάστημα κάνουν «κοιλιά», αγνοούν τη νίκη εδώ και πέντε ματς, με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με αποτέλεσμα να έχουν χάσει σημαντικό έδαφος.

Η Μπαρτσελόνα, από την άλλη, είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, η διαφορά της από τη 2η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στο +9, το μόνο που απομένει είναι και η μαθηματική επιβεβαίωση για να σηκώσει μία ακόμη «κούπα».

Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τα αναλυτικά previews των αγώνων, με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά, αλλά και τις στοιχηματικές εκτιμήσεις!

Κλικ εδώ για να διαβάσετε τις στοιχηματικές αναλύσεις των αγώνων

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ