Μπρέντα… παραμονής στο 5.15

Μπρέντα… παραμονής στο 5.15

Οι προτάσεις του Κ. Φίλιου από το σημερινό κουπόνι και την Ολλανδία,

Η Ρόντα… μουτζούρωσε τη φανέλα της, την οποία επικαλεστήκαμε και ηττήθηκε με 4-0 από την Τέλσταρ «συντρίβοντας» στα βράχια το προτεινόμενο διπλό. Συνεχίζουμε με Α’ Ολλανδίας, όπου υπάρχουν σημεία με μεγάλες αποδόσεις σήμερα και αύριο.

Η Μπρέντα είναι ουραγός και με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα από τη Φορτούνα Σίταρντ, θέλει νίκη απόψε, αλλιώς αν αύριο κερδίσει η Εξέλσιορ υποβιβάζεται. Πρόκειται για ομάδα που έχει βελτιωθεί από τότε που άλλαξε προπονητή, ενώ έχει δυναμική στην έδρα της βοηθούμενη από την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της. Συν τοις άλλοις έχει σχετικά καλή παράδοση υποδεχόμενη τη Φέγενορντ, με 2-2-2 στα 6 τελευταία (με Κύπελλο).

Χωρίς τους 3 καλύτερους παίκτες της στην επίθεση θα παραταχθεί η Φέγενορντ, αφού είναι τιμωρημένοι οι Μπέρχαους (11 γκολ), Γιόργκενσεν (5 τέρματα), ενώ ο Φαν Πέρσι (16 γκολ, 1ος σκόρερ) θα προστατευθεί για να είναι υγιής στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν με την Ντεν Χάαγκ, όπου θα αποχαιρετήσει το κοινό της ομάδας («κρεμάει» τα παπούτσια του).

Μόνο και μόνο το τελευταίο στοιχεία μας βάζει… υποψίες για το πόσο σοβαρά θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Φαν Μπρόνκχορστ το αποψινό ματς. Εξάλλου, δεν «καίγεται» για βαθμούς, αφού επί της ουσίας έχει εξασφαλίσει την 3η θέση. Νομίζω πως το 7.00 στον άσο αποτελεί ευκαιρία, ενώ σηκώνει και «κάλυψη» στην ισοπαλία.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ