Μίλαν – Λάτσιο: Ντέρμπι με φόντο τον τελικό!

Μίλαν – Λάτσιο: Ντέρμπι με φόντο τον τελικό!

Επαναληπτικός για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας, ανάμεσα στη Μίλαν και τη Λάτσιο.

Μίλαν και Λάτσιο διασταυρώνουν σήμερα (21:45) τα ξίφη τους, στα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας. Το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0, και όλα είναι ανοιχτά στη ρεβάνς. Όποιος περάσει, θα αντιμετωπίσει στον τελικό το νικητή του ζευγαριού Φιορεντίνα – Αταλάντα. Γίνεται αντιληπτή λοιπόν, η σπουδαιότητα του σημερινού αγώνα.

Άσχημο «φεγγάρι» διανύει τον τελευταίο καιρό η Μίλαν, που μετράει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Αυτή μάλιστα, ήταν απέναντι στη Λάτσιο με 1-0. Παρά τις γκέλες τους, οι «Ροσονέρι» διατηρούνται στην τέταρτη θέση, αλλά πλέον είναι ισόβαθμοι με την Αταλάντα και μόλις έναν πόντο πάνω από τη Ρόμα. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο θέλει να κατακτήσει το κύπελλο, και έχει το πάνω χέρι για να φτάσει στον τελικό. Ένας τίτλος θα είναι σίγουρα καλοδεχούμενος στο Μιλάνο, και η Μίλαν θα παλέψει για αυτό.

Στην αντίπερα όχθη, η Λάτσιο είναι επίσης σε κακή κατάσταση. Έχασε με 1-2 από την ουραγό Κιέβο, την περασμένη αγωνιστική, και βλέπει τις πιθανότητές της για την τετράδα να μειώνονται σημαντικά. Έτσι όπως εξελίσσεται η σεζόν, το κύπελλο είναι ο πιο σημαντικός της στόχος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες. Παρόλα αυτά, πληρώνουν την αμυντική αστάθειά τους. Ίσως τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς, δίνουν απόψε στο Μιλάνο οι «Λατσιάλι». Το 0-0 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς και η Λάτσιο έχει τα φόντα να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκριση.

Το απόλυτο preview της αναμέτρησης, είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του ημιτελικού Μίλαν – Λάτσιο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ