Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου: Ποια θα προκριθεί στον τελικό;

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου: Ποια θα προκριθεί στον τελικό;

Μεγάλο ματς σήμερα (24/04) στη Βρέμη, ανάμεσα στη Βέρντερ και την Μπάγερν Μονάχου, για τα ημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας.

Η δράση στη Γερμανία καλά κρατεί, και μεσοβδόμαδα. Μπορεί η Μπουντεσλίγκα να είναι συναρπαστική, και να μαγνητίζει το ενδιαφέρον, αλλά τα βλέμματα στρέφονται και στο κύπελλο. Στα ημιτελικά, η Βέρντερ θα φιλοξενήσει σήμερα την Μπάγερν, στις 21:45, με έπαθλο μια θέση στον τελικό. Αμφότερες οι ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και προμηνύεται… μάχη!

Η Βέρντερ Βρέμης στάθηκε αντάξια των περιστάσεων, αλλά ηττήθηκε τελικά με 1-0 από τη σημερινή της αντίπαλο, για το πρωτάθλημα. Μάλιστα, η Βέρντερ έπαιξε για μεγάλο διάστημα του αγώνα με δέκα παίκτες. Πλέον, οι γηπεδούχοι είναι στο -4 από την εξάδα, αλλά δεν εγκαταλείπουν την προσπάθειά τους. Έχουν πραγματοποιήσει φοβερή αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο και θα παλέψουν μέχρι τέλους. Στο κύπελλο, η Βέρντερ έχει ήδη αποκλείσει τη Ντόρτμουντ εκτός έδρας, και θα επιδιώξει να βγει κερδισμένη και στο… στοίχημα Μπάγερν. Σίγουρα, δεν είναι το φαβορί, αλλά ποιός μπορεί να είναι σίγουρος με τη Βέρντερ του 2019;

Η Μπάγερν από την άλλη, δεν μπορεί παρά να έχει το μυαλό της κυρίως στο πρωτάθλημα. Είναι μόλις έναν πόντο πάνω από τη Ντόρτμουντ, και δοκιμάζεται στην έδρα της Νυρεμβέργης, την επόμενη αγωνιστική. Παρόλα αυτά, το κύπελλο αποτελεί φυσικά στόχο για τους «Βαυαρούς». Η πρόκριση στον τελικό, περνάει από το νοκ-άουτ ματς με τη Βέρντερ. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν πολύ στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, και σήμερα ξέρουν ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

Το απόλυτο preview της αναμέτρησης, είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ