Στοίχημα: «Αφεντικό» του Μάντσεστερ η Σίτι!

Στοίχημα: «Αφεντικό» του Μάντσεστερ η Σίτι!

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Τετάρτη (24/04) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα περιλαμβάνει σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες αναμετρήσεις από ορισμένα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ διεξάγονται και αγώνες για την ημιτελική φάση των Κυπέλλων σε κάποιες χώρες. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως είναι η Vistabet.

Κερδίζει εύκολα η Σίτι

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Premier League και το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι. Το συγκρότημα του Σόλσκιερ δείχνει να βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση, καθώς μετράει μια νίκη και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια του ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ στο τελευταίο χρονικά, υπέστη εκτός έδρας διασυρμό από την Έβερτον με 4-0. Πλέον, η Γιουνάιτεντ έχει “κατρακυλήσει” στην 6η θέση με 64 βαθμούς όντας στο -3 από την τετράδα και τα εισιτήρια του Champions League κι οφείλει να συνέλθει άμεσα αν θέλει να σώσει τη χρονιά.

Η Σίτι από την πλευρά της μπορεί να είναι “πληγωμένη” από τον αποκλεισμό της από το Champions League, εντός των συνόρων όμως βρίσκεται στο -2 από την κορυφή έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, επομένως κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Θεωρούμε τους φιλοξενούμενους πολύ ανώτερους, αν πιάσουν τα γνωστά στάνταρ απόδοσης λογικά δεν θα ζοριστούν να πάρουν το τρίποντο, έτσι θα κρατήσουμε το Μάντσεστερ Σίτι -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.80.

Προβάδισμα η Μίλαν

Συνεχίζουμε με ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι, αυτό ανάμεσα σε Μίλαν και Λάτσιο, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας. Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δυο ομάδες μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, εκεί όπου η Λάτσιο ήταν καλύτερη, χωρίς όμως να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και τις αδυναμίες της Μίλαν. Σήμερα τα πράγματα αναμένονται διαφορετικά, καθώς εντός έδρας η Μίλαν βελτιώνεται προς το καλύτερο, τη στιγμή όπου η Λάτσιο χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της μακριά από τη Ρώμη.

Περιμένουμε ακόμη ένα οριακό ματς ανάμεσα σε δυο ουσιαστικά ισοδύναμες ομάδες, ωστόσο δίνουμε προβάδισμα στη Μίλαν, κυρίως λόγω… “Meazza”. Επομένως, θα πάμε με το 1 DNB σε απόδοση 1.90.

Συνεχίζει με φόρα η Μάλμε

Περνάμε στην Α’ Σουηδίας και την αναμέτρηση Μάλμε – Χάμαρμπι. Η Μάλμε μπορεί να ξεκίνησε νωθρά τις φετινές τις υποχρεώσεις μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα μετά το πέρας των δυο πρώτων αγωνιστικών, έκτοτε όμως έχει πάρει δυο σερί “καθαρές” νίκες κόντρα σε Έστερσουντ και Σίριους, δείχνοντας πως λογικά θα πρωταγωνιστήσει και φέτος. Η Χάμαρμπι από την πλευρά της έχει ρεκόρ 1-2-1, παρουσιάζει αμυντικές αδυναμίες (έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς), ενώ στο συγκεκριμένο γήπεδο έχει και πολύ κακή παράδοση, με το επί μέρους ρεκόρ να είναι 12-3-4. Πιστεύουμε πως η Μάλμε θα προσθέσει εύκολα τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό της, επιλογή μας είναι το Μάλμε -1 (Ευρωπαϊκό) σε απόδοση 2.06.

Το μομέντουμ δείχνει Μπασκόνια

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και το τρίτο παιχνίδι της σειράς ανάμεσα σε Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία είναι στο 1-1. Κανείς στην Μπασκόνια δεν πτοήθηκε από το 94-68 του πρώτου προημιτελικού, παράτησε την προσπάθεια νωρίς για να είναι πανέτοιμη στην δεύτερη αναμέτρηση και εκεί ήλεγξε απόλυτα, νίκησε εύκολα και τώρα η ισπανική ομάδα διαθέτει το πλεονέκτημα της έδρας. Όλη η μπασκετική Ευρώπη το έχει δει, η φετινή ΤΣΣΚΑ είναι προβληματική, ούτε στην VTB έχει παρουσιάσει την εικόνα των περασμένων ετών και η Ούνιξ της έκανε «δώρο» την πρώτη θέση.

Η Μπασκόνια λοιπόν, έχει σοβαρές ελπίδες δύο συνεχόμενων νικών στην έδρα της ώστε να βρεθεί στο Final-4, ξανά με τον Περάσοβιτς «οδηγό» όπως το 2016 με την ομαδάρα των Τζέιμς, Άνταμς, Μπουρούση, Χάνγκα και Μπερτάνς. Είναι προφανές ότι αξίζει ποντάρισμα υπέρ της γηπεδούχου Μπασκόνια που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση σε αντίθεση με την αντίστοιχη της ΤΣΣΚΑ. Με το πλεονέκτημα των 2.5 πόντων ποντάρουμε στην γηπεδούχο, μια επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ