Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν: Το κίνητρο οι φιλοξενούμενοι!

Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν: Το κίνητρο οι φιλοξενούμενοι!

Η Άουγκσμπουργκ φιλοξενεί απόψε (26/04) τη Μπάγερ Λεβερκούζεν για την 31η αγωνιστική της Bundesliga.

Με ένα παιχνίδι ανοίγει σήμερα (26/04) η αυλαία της 31ης αγωνιστικής της Bundesliga. Πρόκειται για τη μάχη της Άουγκσμπουργκ με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Το κίνητρο, στο εν λόγω παιχνίδι, είναι στην πλευρά των φιλοξενούμενων. Αυτοί είναι που παλεύουν για την έξοδο στην Ευρώπη, με τους γηπεδούχους να μην έχουν κάποιο στόχο.

Η Άουγκσμπουργκ έχει καταφέρει να διαψεύσει τα προγνωστικά και να εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή στην κατηγορία. Βρίσκεται 10 πόντους πάνω από τα μπαράζ παραμονής, και 13 πάνω από τον απευθείας υποβιβασμό. Παρόλα αυτά, τον τελευταίο καιρό αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και παίρνει μεγάλες νίκες. Αρχικά, κέρδισε με 1-3 στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ την περασμένη αγωνιστική διέλυσε με 6-0 τη Στουτγάρδη. Επομένως, γίνεται αντιληπτό ότι παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική στα παιχνίδια της, και προσπαθεί να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Από την άλλη, η Λεβερκούζεν είναι αυτή που «καίγεται» στο σημερινό ματς. Οι «Ασπιρίνες» μετά από τρεις σερί ήττες, πήραν τα πάνω τους, και κέρδισαν απανωτά τη Στουτγάρδη (0-1) και τη Νυρεμβέργη (2-0). Έτσι, ανέβηκαν στην έβδομη θέση και στο -2 από την έκτη Χόφενχαϊμ, που βγαίνει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Επιπλέον, η πέμπτη Γκλάντμπαχ είναι τρεις βαθμούς πάνω, οπότε τίποτα δεν έχει τελειώσει για τη Λεβερκούζεν. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να βρήκαν τον εαυτό τους την κατάλληλη στιγμή και φορτσάρουν για την έξοδο στην Ευρώπη.

Το απόλυτο preview της αναμέτρησης, είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ