Ντόρτμουντ – Σάλκε: Ντέρμπι «αιωνίων» με μεγάλο φαβορί!

Ντόρτμουντ – Σάλκε: Ντέρμπι «αιωνίων» με μεγάλο φαβορί!

Στην 31η αγωνιστική της Bundesliga, έχουμε «αιώνιο» ντέρμπι, ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και τη Σάλκε!

Το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, δεσπόζει στο σημερινό (27/04) πρόγραμμα της Bundesliga. Η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Σάλκε στις 16:30, στο κατάμεστο Signal Iduna Park, με στόχο να συνεχίσει να πιέζει ασφυκτικά την Μπάγερν στη βαθμολογία Γερμανίας. Η Σάλκε έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία, αλλά το αποψινό ντέρμπι έχει το κίνητρο του γοήτρου.

Η Ντόρτμουντ είναι ακόμα μέσα στο κόλπο του πρωταθλήματος, αλλά η τύχη της δεν εξαρτάται πλέον μόνο από αυτήν. Το 5-0 από την Μπάγερν δεν αποκλείεται να αποδειχθεί καθοριστικό. Παρόλα αυτά, οι «Κιτρινόμαυροι» δεν τα βάζουν κάτω και θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα. Μετά την ήττα από τους «Βαυαρούς», η Ντόρτμουντ κέρδισε με 2-1 τη Μάιντζ και 0-4 τη Φράιμπουργκ. Έτσι, απέχουν ακόμα έναν πόντο από την Μπάγερν και συνεχίζουν να ελπίζουν. Στο ντέρμπι με τη Σάλκε, η Ντόρτμουντ είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά σε ένα τέτοιο ματς όλα είναι πιθανά.

Η Σάλκε έχει φτάσει τους 27 βαθμούς, και είναι στο +6 από τα μπαράζ παραμονής. Επιπλέον, απέχει εννιά βαθμούς από τη Νυρεμβέργη, που αυτήν τη στιγμή υποβιβάζεται απευθείας. Τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει η Σάλκε, με τελευταία το βαρύ 2-5 από τη Χόφενχαϊμ. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα σήμερα, για να κερδίσουν όσο περισσότερα μπορούν σε επίπεδο γοήτρου. Άλλωστε, δεν θα ήταν άσχημο για τους οπαδούς της Σάλκε, να στερήσει οριστικά η ομάδα τους το πρωτάθλημα από τη Ντόρτμουντ.

Το απόλυτο preview του ντέρμπι, είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ