Πρέμιερ Λιγκ: Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Λονδίνου!

Πρέμιερ Λιγκ: Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Λονδίνου!

Έξι αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την Πρέμιερ Λιγκ, με το ντέρμπι της Τότεναμ με τη Γουέστ Χαμ να ξεχωρίζει.

Γεμάτο είναι το κουπόνι του στοιχήματος σήμερα (27/04), όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ. Το λονδρέζικο ντέρμπι, της Τότεναμ με τη Γουέστ Χαμ, κάνει τη διαφορά. Όμως, υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ειδικά, για την έβδομη θέση, και για την παραμονή στην κατηγορία.

Το ντέρμπι του Λονδίνου, ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Γουέστ Χαμ, αρχίζει στις 14:30. Με νίκη, οι «Spurs» κάνουν σημαντικό βήμα προς την εξασφάλιση της τετράδας. Αυτήν τη στιγμή, είναι τρεις πόντους πάνω από την τέταρτη Τσέλσι, και τέσσερις από την πέμπτη Άρσεναλ. Η Γουέστ Χαμ από την άλλη, δεν καίγεται ιδιαίτερα.

Στις 17:00 διεξάγονται άλλα τέσσερα παιχνίδια. Η Γουότφορντ υποδέχεται τη Γουλβς, σε μια μεγάλη μάχη για την έβδομη θέση. Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να είναι ένα βαθμό κάτω. Επίσης, η Κάρντιφ δίνει μεγάλο αγώνα για την παραμονή και οφείλει να κερδίσει στην έδρα της Φούλαμ. Την ίδια ώρα, η Σαουθάμπτον κοντράρεται με την Μπόρνμουθ, και θέλει να ξεμπερδέψει μια και καλή με τα δυσάρεστα σενάρια. Τέλος, στις 19:30, η Μπράιτον φιλοξενεί τη Νιουκάστλ, και με νίκη αγκαλιάζει την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το απόλυτο preview της αναμέτρησης, είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Διαβάστε εδώ τα previews όλων των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ στο Betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ