Α’ Ισπανίας: Τα φώτα σε Ευρώπη και… «ουρά»!

Α’ Ισπανίας: Τα φώτα σε Ευρώπη και… «ουρά»!

Το πρόγραμμα του Μεγάλου Σαββάτου (27/04) περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες για τη La Liga.

La Liga και προγνωστικά Πάμε Στοίχημα πάνε… μαζί και σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (27/04). Άλλωστε, τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται απόψε για το ισπανικό πρωτάθλημα. Η αρχή γίνεται από το ματς της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Αλαβές, στις 14:00, ενώ η αυλαία πέφτει με το Μπαρτσελόνα – Λεβάντε στις 21:45. Η μάχη για την Ευρώπη και την παραμονή, καλά… κρατεί!

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει κάποιες ελπίδες για την έκτη θέση. Είναι τρεις πόντους κάτω από τη Σεβίλλη, και οφείλουν να κερδίσουν σήμερα τη σχετικά αδιάφορη Αλαβές. Αργότερα, στις 17:15, η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί τη Βαγιαδολίδ, που «καίγεται» για τους βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη Χιρόνα που υποβιβάζεται. Κρίσιμο για την παραμονή, είναι και το παιχνίδι της Λεγκανές με τη Θέλτα. Αμφότερες οι ομάδες, και κυρίως οι φιλοξενούμενοι, είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και θα παίξουν για τη νίκη και μόνο. Γίνεται αντιληπτό, ότι πολλά μπορούν να κριθούν σήμερα.

Το βράδυ, στις 21:45, η Μπαρτσελόνα παίζει στο Camp Nou με τη Λεβάντε. Οι Καταλανοί βρίσκονται ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ετοιμάζονται για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στη Λίβερπουλ. Ο Βαλβέρδε θέλει να διατηρηθούν οι παίκτες του σε καλή φόρμα και η Μπάρτσα θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Η Λεβάντε απέχει τρεις πόντους από τον υποβιβασμό, και οφείλει να διεκδικήσει κάτι θετικό στη Βαρκελώνη. Το έργο της φυσικά, μόνο εύκολο δεν είναι.

Τα απόλυτα previews των αγώνων της La Liga, είναι διαθέσιμα στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ