Μπέτις – Εσπανιόλ: Όποια χάσει… χάνεται!

Μπέτις – Εσπανιόλ: Όποια χάσει… χάνεται!

Η αναμέτρηση της Ρεάλ Μπέτις με την Εσπανιόλ, είναι αυτή που ρίχνει την αυλαία στην 35η αγωνιστική της La Liga.

Ένας αγώνας, που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη βαθμολογία Ισπανίας, διεξάγεται σήμερα (29/04), στη La Liga. Ο λόγος για το Μπέτις – Εσπανιόλ. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στους 43 πόντους, και βρίσκονται στο -7 από την έβδομη Αθλέτικ Μπιλμπάο, που έχει όμως ματς περισσότερο. Ο στόχος του Europa League επομένως, παραμένει ανοιχτός για Μπέτις και Εσπανιόλ.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν μια κάμψη στην απόδοσή τους το τελευταίο διάστημα, και μοιάζουν κουρασμένοι στο φινάλε της σεζόν. Μετράνε τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς, και τρεις συνεχόμενες. Η τελευταία μάλιστα ήταν βαριά, με 4-0 από τη Λεβάντε. Δέχονται γκολ εδώ και επτά σερί παιχνίδια και δεν μπορούν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους. Συνεπώς, απέχουν και από τις… νίκες. Η πιο πρόσφατη τους, ήταν απέναντι στη Βιγιαρεάλ, με 2-1. Σήμερα, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την Μπέτις, αν θέλει να μείνει ζωντανή στη μάχη για το εισιτήριο του Europa League. Ήρθε η ώρα να βρει τον εαυτό της, και να διεκδικήσει τις ελπίδες που της αναλογούν.

Η Εσπανιόλ με τη σειρά της, παραμένει αήττητη εδώ και ένα μήνα. Σε αυτό το διάστημα βέβαια, έχει και τρεις ισοπαλίες. Οι δύο της νίκες είναι με αντίπαλο την Χιρόνα και την Αλαβές. Γενικά, στο δεύτερο γύρο της La Liga, η Εσπανιόλ έχει εξελιχθεί σε μια ομάδα που χάνει δύσκολα, και ξέρει πως να παίρνει έστω και τον βαθμό από τα παιχνίδια της. Βέβαια, στο σημείο που φτάσαμε, είναι αμφίβολο αν της αρκεί η ισοπαλία, στη μάχη για την έβδομη θέση. Επομένως, οι φιλοξενούμενοι είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης στην έδρα της Μπέτις. Η αποστολή της Εσπανιόλ δεν είναι εύκολη, ωστόσο με την πρόσφατη εικόνα της δεν αποκλείεται να καταφέρει να αποδράσει με το «διπλό».

Το απόλυτο preview της αναμέτρησης, είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ