Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν: Όλα για όλα κόντρα στην πρωταθλήτρια!

Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν: Όλα για όλα κόντρα στην πρωταθλήτρια!

Για την 34η αγωνιστική της Ligue 1, η Μονπελιέ υποδέχεται απόψε (30/04) την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπορεί να βαδίζουμε προς το τέλος της διοργάνωσης, ωστόσο η βαθμολογία Γαλλίας δεν έχει καθοριστεί ακόμη. Η έξοδος στο Champions League, στο Europa League, και η παραμονή στην κατηγορία, θα παιχτούν μέχρι τέλους, οπότε το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Σήμερα, στις 20:00, η Μονπελιέ φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που «καίγονται» για τη νίκη.

Η Μονπελιέ, είναι μια ομάδα που στον δεύτερο γύρο έχανε δύσκολα, αλλά στην τελική ευθεία της διοργάνωσης άρχισε και να κερδίζει. Προέρχεται από τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και έχει φτάσει στο -8 από την τέταρτη Σεντ Ετιέν, και με αγώνα λιγότερο. Συνεπώς, η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που βλέπει απόψε η Μονπελιέ, για να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι της τέταρτης θέσης. Το εμφατικό 1-3 επί του Στρασβούργου, την περασμένη αγωνιστική, αποδεικνύει ότι η Μονπελιέ θα τα δώσει όλα για να φέρει τα πάνω-κάτω. Το έργο της απέναντι στην Παρί δεν είναι εύκολο, όμως, οι γηπεδούχοι έχουν πιο ισχυρό κίνητρο και θα αγωνιστούν μπροστά στον κόσμο τους. Επομένως, κανείς δεν πρέπει να τους ξεγράψει.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι και μαθηματικά η πρωταθλήτρια Γαλλίας, για μια ακόμα φορά. Οι Παριζιάνοι κέρδισαν με 3-1 τη Μονακό, και σε συνδυασμό με τη γκέλα της Λιλ κατέκτησαν και τυπικά το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, το κλίμα στην Παρί δεν είναι και το καλύτερο. Στον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας, και παρά τη συμμετοχή του Νεϊμάρ, οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν από τη Ρεν στα πέναλτι. Έτσι απώλεσαν άλλον έναν τίτλο, μετά και τον αποκλεισμό από τη Γκινγκάμπ στο Λιγκ Καπ. Βέβαια, η πιο δυνατή… σφαλιάρα για την Παρί, ήταν ο οδυνηρός αποκλεισμός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στους «16» του Champions League. Πλέον, η ομάδα του Τούχελ επιθυμεί να κλείσει όσο πιο ευχάριστα γίνεται τη χρονιά, και κάνει τα σχέδιά της για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Το απόλυτο preview της αναμέτρησης, είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ