Άρσεναλ – Βαλένθια: Για το προβάδισμα πρόκρισης στο Emirates!

Άρσεναλ – Βαλένθια: Για το προβάδισμα πρόκρισης στο Emirates!

Οι ημιτελικοί του Europa League συνεχίζονται σήμερα και η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Βαλένθια στο Emirates!

Μετά τους πρώτους ημιτελικούς του Champions League, ήρθε η σειρά του Europa League να κλέψει την παράσταση απόψε. Δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν στη διοργάνωση σήμερα, και ο ένας είναι το Άρσεναλ – Βαλένθια. Φαβορί στο ζευγάρι, έστω και οριακά, θεωρείται η Άρσεναλ, όμως η Βαλένθια δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Η πρώτη πράξη της μεγάλης μάχης, θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 στο Emirates και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, και για τα προγνωστικά στοιχήματος.

Η Άρσεναλ δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Στην Πρέμιερ Λιγκ, μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες, και αυτό την έχει βγάλει εκτός τετράδας. Βέβαια, είναι ακόμα στο -2 από την τέταρτη Τσέλσι και θα παλέψει μέχρι τέλους. Όμως, είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει και το Europa League, αφού η κατάκτησή του χαρίζει το εισιτήριο για το Champions League. Ο Ουνάι Έμερι θέλει οι παίκτες του να ξεχάσουν τις κακές τους εμφανίσεις και να μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, για τη νίκη και μόνο. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς της Άρσεναλ έληξαν Over 2.5, αφού σε όλα δέχτηκε τρία γκολ! Απόψε, οι «Κανονιέρηδες» πρέπει να είναι πιο συνεπείς στην άμυνα και πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, για να αναζητήσουν το σκορ πρόκρισης.

Η Βαλένθια από την άλλη, προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στη La Liga. Δείγμα, του ότι δεν πατάει καλά στα πόδια της τελευταία, και έχει… αλλού το μυαλό της. Είναι κρυφό μυστικό στις «Νυχτερίδες», ότι το Europa League είναι ο μεγάλος στόχος. Οι Ισπανοί είναι ένα σκληρό σύνολο, που δύσκολα χάνει, αλλά πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένο απόψε για να διεκδικήσει κάτι θετικό. Η Βαλένθια έχει την ποιότητα για να βάλει δύσκολα στην Άρσεναλ και να παίξει στα ίσια την πρόκριση. Φυσικά, το ματς στο Emirates μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν τα φόντα για να ανταποκριθούν. Έχουν 4/6 Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους και ο αγώνας προμηνύεται εντυπωσιακός. Μένει, αυτό να επιβεβαιωθεί και στο χορτάρι.

Το απόλυτο preview του ημιτελικού Άρσεναλ – Βαλένθια είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ