Γιουβέντους – Τορίνο: Ντέρμπι γοήτρου και Ευρώπης στη Serie A!

Γιουβέντους – Τορίνο: Ντέρμπι γοήτρου και Ευρώπης στη Serie A!

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Τορίνο σήμερα (03/05), για την 35η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Χωρίς αμφιβολία, από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν σήμερα ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, είναι το Γιουβέντους – Τορίνο. Πρόκειται για το ντέρμπι της πόλης, που δεν έχει ενδιαφέρον μόνο από πλευράς γοήτρου. Βαθμολογικά, η Τορίνο έχει κάθε λόγο να θέλει τη νίκη, αφού μάχεται για την έξοδο στην Ευρώπη, και το «θαύμα» του Champions League!

Η Γιουβέντους με τη σειρά της, είναι πρωταθλήτρια για ακόμα μια φορά, και μαθηματικά. Η «Μεγάλη Κυρία», με τη νίκη της επί της Φιορεντίνα πριν δύο αγωνιστικές, εξασφάλισε τον τίτλο, και σχεδιάζει την επόμενη σεζόν. Παρόλα αυτά, θα παίξει για τη νίκη και μόνο, μπροστά στον κόσμο της. Το 1-1 με την Ίντερ, στο San Siro, έδειξε ότι η Γιούβε δεν αδιαφορεί για τα εναπομείναντα ματς, ειδικά όταν μιλάμε για ντέρμπι. Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Άγιαξ, οι γηπεδούχοι θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά, και να κοιτάξουν μπροστά.

Η σπουδαία νίκη, με 2-0, επί της Μίλαν, έβαλε για τα καλά την Τορίνο στο κόλπο ακόμη και της τετράδας. Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι εδώ και πέντε αγώνες, προέρχονται από δύο σερί νίκες, χωρίς να δεχτούν γκολ, και έχουν ανέβει στη βαθμολογία. Για την ακρίβεια, φιγουράρουν στην έβδομη θέση, στο -3 από την τέταρτη Αταλάντα, στο -2 από την πέμπτη Ρόμα, και ισόβαθμοι με την έκτη Μίλαν. Σίγουρα, το «διπλό» στο Allianz Stadium δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά η Τορίνο πρέπει να το διεκδικήσει. Η προϊστορία δεν την ευνοεί, ωστόσο θα δώσει τη δική της μάχη για το μεγάλο αποτέλεσμα.

Το απόλυτο preview της αναμέτρησης, είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ εδώ για να διαβάσεστε τη στοιχηματική ανάλυση και την εκτίμηση του Γιουβέντους – Τορίνο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ