Α’ Ισπανίας: Θα σταματήσει κάπου αυτή η Μπαρτσελόνα;

Α’ Ισπανίας: Θα σταματήσει κάπου αυτή η Μπαρτσελόνα;

Για την 36η αγωνιστική της La Liga, σήμερα (04/05) θα διεξαχθούν τέσσερις σημαντικές αναμετρήσεις.

Mε τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Φυσικά, ξεχωρίζει αυτό της Θέλτα με την Μπαρτσελόνα. Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερα κρίσιμο για την παραμονή είναι το ματς της Λεβάντε με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης, δοκιμάζεται στην έδρα της Εσπανιόλ, ενώ η Αλαβές θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Με την πλάτη στον τοίχο αγωνίζεται πλέον η Σεβίλλη, που ξέρει ότι η τύχη της δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά της αποτελέσματα. Οι Ανδαλουσιανοί είναι στην πέμπτη θέση, ισόβαθμοι με την τέταρτη Χετάφε. Ωστόσο, υστερούν απέναντί της, λόγω των δύο ηττών στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η Σεβίλλη έχει δύο νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς, εκ των οποίων τα τρία έληξαν Over 2.5. Αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα, αλλά επιθετικά έχει την ποιότητα για να καλύπτει τις άλλες αδυναμίες. Προέρχεται από κακή ήττα, με 1-0 στην έδρα της Χιρόνα. Ο σημερινός αγώνας, είναι δίχως αύριο για τους γηπεδούχους.

Αλώβητη θα προσπαθήσει όμως να φύγει από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Λεγκανές. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει μεγάλο βήμα παραμονής, αλλά ακόμα δεν έχουν σωθεί και μαθηματικά. Είναι στο +7 από τη Βαγιαδολίδ, και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, πρέπει να αυτοκτονήσουν για να υποβιβαστούν. Η Λεγκανές αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, και δεν έχει σκοράρει στις δύο τελευταίες. Την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη, 0-0, με τη Θέλτα, εντός έδρας. Έχει κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς, όσον αφορά την παραμονή, και θέλει να… τελειώνει με αυτό το θέμα, το συντομότερο δυνατό. Τέλος, η Θέλτα φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα, που θα παραταχθεί με σημαντικές αλλαγές, ενόψει του επαναληπτικού με τη Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι με νίκη κάνουν βήμα παραμονής!

Τα απόλυτα previews της αναμέτρησης, είναι διαθέσιμα στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Διαβάστε ΕΔΩ τις αναλύσεις των σημερινών αγώνων του ισπανικού πρωταθλήματος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ