Πρέμιερ Λιγκ: Τρεις μάχες, καθοριστικές για την τετράδα

Πρέμιερ Λιγκ: Τρεις μάχες, καθοριστικές για την τετράδα

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι στην 37η αγωνιστική και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Η βαθμολογία Αγγλίας έχει ακόμα μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο όσον αφορά τον τίτλο, όσο και όσον αφορά την τετράδα. Σήμερα λοιπόν, το μενού περιλαμβάνει τρεις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις για το εισιτήριο του Champions League. Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ αγωνίζονται απόψε, και τα αποτελέσματά τους μπορούν να κρίνουν πολλά.

Αρχικά, στις 16:00, η Τσέλσι υποδέχεται τη Γουότφορντ σε ένα λονδρέζικο ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι είναι στην τέταρτη θέση αυτήν τη στιγμή, στο +2 από την πέμπτη Άρσεναλ, και με νίκη αγκαλιάζει την τετράδα. Και η Γουότφορντ όμως, έχει μεγάλο κίνητρο, καθώς παλεύει για την έβδομη θέση. Την ίδια ώρα, στις 16:00, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην έδρα της υποβιβασμένης Χάντερσφιλντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι στο -3 από την Τσέλσι και οφείλουν να κερδίσουν για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για το Champions League.

Λίγο αργότερα, στις 18:30, η Άρσεναλ φιλοξενεί στο Emirates την Μπράιτον. Οι «Κανονιέρηδες» προέρχονται από τη μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Βαλένθια, που της έδωσε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Europa League. Η Μπράιτον όμως, καίγεται για βαθμούς, για να κλειδώσει την παραμονή. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ισχυρό κίνητρο και αναμένεται ωραίο παιχνίδι.

Τα previews των σημερινών αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ είναι διαθέσιμα στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ