Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ντέρμπι με άρωμα Champions League!

Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ντέρμπι με άρωμα Champions League!

Για την 32η αγωνιστική της Bundesliga, η Μπάγερ Λεβερκούζεν φιλοξενεί σήμερα (05/05) την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Συνεχίζεται σήμερα η 32η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, με τρεις αναμετρήσεις. Χωρίς αμφιβολία, αυτή που κλέβει την παράσταση, είναι η μάχη της Λεβερκούζεν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αμφότερες οι ομάδες παλεύουν για την τετράδα και το μεταξύ τους παιχνίδι μπορεί να αποβεί καθοριστικό για τη βαθμολογία Γερμανίας.

Ειδικά για τη Λεβερκούζεν, το σημερινό παιχνίδι έχει το χαρακτήρα τελικού. Αυτήν τη στιγμή, οι «Ασπιρίνες» είναι στην όγδοη θέση με 51 βαθμούς. Απέχουν δηλαδή τρεις πόντους από την τέταρτη Άιντραχτ. Συνεπώς, θέλουν μόνο τη νίκη στην αποψινή αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες, στις οποίες έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ. Τελευταία, το εμφατικό 1-4 επί της Άουγκσμπουργκ. Ακόμα και αν δεν προλάβει την τετράδα, η Λεβερκούζεν θέλει οπωσδήποτε να μπει στην εξάδα, οπότε δεν έχει περιθώρια για… λάθη τις τελευταίες αγωνιστικές.

Η Άιντραχτ από την άλλη, έχει σαφώς το μυαλό της και στα ημιτελικά του Europa League με την Τσέλσι. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν αλώβητη την έδρα τους στη φετινή διοργάνωση, και το 1-1 με τους «Μπλε» τους δίνει ελπίδες για τη ρεβάνς. Είναι λογικό να υπάρχει κάποια κούραση στους ποδοσφαιριστές της Άιντραχτ, όμως πρέπει να βρουν τα αποθέματα και να πάρουν θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Η τετράδα της Bundesliga είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για το εισιτήριο του Champions League, και η κατάσταση είναι οριακή. Να σημειωθεί, πως η Άιντραχτ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, δύο εκ των οποίων ήταν και Goal/Goal.

Τα απόλυτα previews της αναμέτρησης, είναι διαθέσιμα στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ