Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ: Θα «αγκαλιάσουν» τον τίτλο οι «Πολίτες»;

Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ: Θα «αγκαλιάσουν» τον τίτλο οι «Πολίτες»;

Η 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνεται σήμερα, με το κρίσιμο Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ.

Η φοβερή και τρομερή φετινή Πρέμιερ Λιγκ, είναι ένα βήμα πριν το τέλος της. Σήμερα (06/05) λοιπόν, πέφτει η αυλαία της 37ης αγωνιστικής, με ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λέστερ στο Etihad, και με νίκη «αγκαλιάζει» ουσιαστικά την κούπα του πρωταθλητή. Μπορούν οι «Αλεπούδες» να χαλάσουν το πάρτι των «Πολιτών»;

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πραγματικά ασταμάτητη στον δεύτερο γύρο του αγγλικού πρωταθλήματος. Με συνεχόμενες νίκες, έχει γυρίσει την κατάσταση και αφού πέρασε πάνω από τη Λίβερπουλ, έχει αγγίξει τον τίτλο. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει κατακτήσει το Carabao Cup, είναι στον τελικό του FA Cup, και απέχει ένα βήμα από το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Τότεναμ στο Champions League, την έχει σημαδέψει. Στα τελευταία παιχνίδια η Σίτι δεν εντυπωσιάζει, αλλά παίρνει αυτό που θέλει. Ενδεικτικά, έχει τρεις σερί νίκες στις πιο πρόσφατες αγωνιστικές, χωρίς να δεχτεί γκολ, και έχοντας σημειώσει μόλις τέσσερα. Απόψε λοιπόν, δεν έχει περιθώριο για λάθος.

Η Λέστερ από την άλλη, δεν είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Και αυτό, διότι με δύο νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς, έχει πιθανότητες για την έβδομη θέση, που λογικά θα οδηγεί στο Europa League. Με τον Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο, οι φιλοξενούμενοι πάνε για το μεγάλο… κόλπο στο Etihad. Οι «Αλεπούδες» είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μετράνε πέντε νίκες στις επτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Έχουν σκοράρει σε όλες, εκτός από αυτή με τη Νιουκάστλ. Την περασμένη αγωνιστική, η Λέστερ πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Άρσεναλ, και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της έβδομης θέσης. Κάτι τέτοιο θέλει να πετύχει και σήμερα, ξανά απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Το σίγουρο είναι, ότι δεν θα πέσει αμαχητί.

Το preview του αγώνα είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ εδώ για τη στοιχηματική ανάλυση του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ