Μίλαν – Μπολόνια: Μονόδρομος η νίκη για τους «Ροσονέρι»

Μίλαν – Μπολόνια: Μονόδρομος η νίκη για τους «Ροσονέρι»

Το ματς της Μίλαν με την Μπολόνια ρίχνει σήμερα (06/05) την αυλαία της 35ης αγωνιστικής της Serie A.

Με μεγάλη αγωνία αγωνία περιμένουν οι φίλοι της Μίλαν κυρίως, τη σημερινή αναμέτρηση με την Μπολόνια στο San Siro. Το στοίχημα της επιστροφής στο Champions League δείχνει να χάνεται για τους «Ροσονέρι», ωστόσο ακόμα υπάρχουν ελπίδες. Η Μπολόνια θέλει να ξεμπερδεύει με την υπόθεση της παραμονής, και σήμερα στο Μιλάνο αναμένεται μια σκληρή μάχη.

Με τις κάκιστες εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό, η Μίλαν έχει φέρει τον εαυτό της σε πολύ δύσκολη θέση. Όχι μόνο είναι εκτός τετράδας, αλλά και εκτός εξάδας! Η μόλις μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει κάνει τους «Ροσονέρι» να παλεύουν ακόμα και για το εισιτήριο του Europa League. Αν πάρουν τους τρεις βαθμούς απόψε πιάνουν τη Ρόμα στην πέμπτη θέση και είναι στο -3 από την τέταρτη Αταλάντα. Διαφορετικά, τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο επιθυμεί διακαώς την επιστροφή στις νίκες, μετά και το καθοριστικό 2-0 από την Τορίνο την προηγούμενη εβδομάδα. Πραγματικά, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τη Μίλαν απόψε.

Σημαντικό όμως, είναι το παιχνίδι και για την Μπολόνια. Με 37 βαθμούς, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, αν και είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παρόλα αυτά, μέχρι να σωθούν και μαθηματικά, δεν μπορούν να ηρεμήσουν. Η Μπολόνια είναι εξαιρετική στα τελευταία παιχνίδι. Είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, στις οποίες έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ και έχει πετύχει εννιά. Προέρχεται από δύο σερί «τριάρες», απέναντι στη Σαμπντόρια και την Έμπολι. Η εικόνα της στα πρόσφατα ματς, δεν είναι σε καμία περίπτωση ομάδας που θα πέσει, ούτε καν που θα κινδυνέψει. Όμως, όσο υπάρχουν μαθηματικές εκκρεμότητες, κανείς δεν ησυχάζει. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τα φόντα να βάλουν δύσκολα στη Μίλαν, και θα το επιδιώξουν.

Το preview του αγώνα Μίλαν – Μπολόνια είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ