Τσέλσι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Φαβορί οι «Μπλε», αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί

Τσέλσι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Φαβορί οι «Μπλε», αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί

Η Τσέλσι θα φιλοξενήσει σήμερα (09/05) την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για τα ημιτελικά του Europa League.

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα, δεν είναι δυνατό να μην ασχοληθούν με τους ημιτελικούς του Europa League. Έτσι, αμφότερες οι αναμετρήσεις παρουσιάζουν και αγωνιστικό, και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Όσον αφορά το Τσέλσι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά. Οι «Μπλε» έχουν το πάνω χέρι, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί. Επομένως, απόψε στο Stamford Bridge, περιμένουμε μια ωραία μάχη!

Η Τσέλσι θα είναι και επίσημα στο Champions League του 2019/2020. Οι «Μπλε» του Λονδίνου κέρδισαν με 3-0 τη Γουότφορντ και απέχουν τέσσερις πόντους από την πέμπτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Με μια αγωνιστική να απομένει, η τετράδα δεν χάνεται με… τίποτα για την Τσέλσι. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι επικεντρώνεται τώρα στο Europa League. Μια ευρωπαϊκή κούπα άλλωστε, θα ήταν ό,τι πρέπει για το κλείσιμο της χρονιάς. Οι Άγγλοι ήταν καλοί στη Φρανκφούρτη, πήραν την ισοπαλία χάρη στο γκολ του Πέδρο, αλλά είχαν ευκαιρίες και για τη νίκη. Ακόμα και έτσι όμως, έχουν πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, και σήμερα θα επιδιώξουν να τελειώσουν τη δουλειά.

Από την άλλη, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ταξίδεψε στο Λονδίνο με πεσμένη ψυχολογία. Και αυτό, διότι υπέστη βαριά ήττα με 6-1 από τη Λεβερκούζεν για την Bundesliga. Έτσι, η τετράδα έχει μπει πλέον σε κίνδυνο για τους φιλοξενούμενους. Η Άιντραχτ αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς, για όλες τις διοργανώσεις, αλλά σήμερα το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό. Οι Γερμανοί απέδειξαν και στον πρώτο ημιτελικό ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια την Τσέλσι. Η διαφορά ποιότητας υπάρχει, όμως η Άιντραχτ διαθέτει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως ο δεινός σκόρερ Γιόβιτς. Οι φιλοξενούμενοι θα τα παίξουν όλα για όλα στο Λονδίνο, και αν έρθει η πρόκριση, θα είναι καλοδεχούμενη.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το preview του αγώνα Τσέλσι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ