Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ: Ο «θάνατος» η ζωή μου!

Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ: Ο «θάνατος» η ζωή μου!

Η Σεντ Ετιέν υποδέχεται απόψε (10/05) το βράδυ τη Μονπελιέ, για την 36η αγωνιστική της Ligue 1.

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να έχει καθαρίσει από νωρίς το πρωτάθλημα, ωστόσο η βαθμολογία Γαλλίας παρουσιάζει ακόμα μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό είναι φανερό και στο σημερινό παιχνίδι, που ανοίγει την αυλαία της 36ης αγωνιστικής. Η Σεντ Ετιέν φιλοξενεί τη Μονπελιέ και αμφότερες οι ομάδες «καίγονται» για τη νίκη. Έστω, και για διαφορετικούς λόγους.

Οι γηπεδούχοι είναι σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Για την ακρίβεια, μετράνε έξι νίκες στα επτά πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Πέντε εξ αυτών, έληξαν και Over 2.5. Επιπλέον, η Σεντ Ετιέν σκοράρει δύο γκολ και πάνω στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Έτσι, διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση και έφτασε στο -1 από την τρίτη Λυών. Η τρίτη θέση δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και η Σεντ Ετιέν θα κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει. Μοιάζει σε καλύτερη κατάσταση από την ανταγωνίστριά της και θα προσπαθήσει να κάνει ένα νικηφόρο φινάλε στη διοργάνωση.

Από την άλλη, η Μονπελιέ παραμένει αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και κάνει την τελική της προσπάθεια για την τέταρτη θέση. Επομένως, οφείλει να πάρει το «διπλό» απόψε, αφού η Σεντ Ετιέν είναι επτά βαθμούς πάνω. Σε διαφορετική περίπτωση, χάνονται ακόμα και οι μαθηματικές ελπίδες. Η Μονπελιέ κέρδισε πριν από δύο εβδομάδες την Παρί, με 3-2, και έμεινε ζωντανή. Ωστόσο, το εντός έδρας 1-1 με την Αμιάν την κράτησε πίσω. Σε κάθε περίπτωση, οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη στο σημερινό ματς. Δεν είναι το φαβορί, όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις, όμως δεν παύουν να έχουν τις πιθανότητές τους.

Το preview του Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ