Στοίχημα: «Στήριγμα» η Σεντ Ετιέν!

Στοίχημα: «Στήριγμα» η Σεντ Ετιέν!

Το Betarades.gr είναι ξανά εδώ με δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Η Ligue 1, με το Σεντ Ετιέν - Μονπελιέ, πρωταγωνιστεί στο κουπόνι.

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις τελείωσαν για αυτήν την εβδομάδα, και σήμερα επιστρέφουν τα εθνικά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr είναι ξανά εδώ με δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Η Ligue 1, με το Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ, πρωταγωνιστεί στο κουπόνι. Επιλογές όμως, προκύπτουν επίσης από Αγγλία, Ιρλανδία, και το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γερμανίας. Μην ξεχνάτε, ότι στο site μας θα βρείτε καθημερινά κορυφαία προγνωστικά πάμε στοίχημα, αναλύσεις, στατιστικά, βαθμολογίες, και ό,τι άλλο χρειάζεστε! Ας περάσουμε τώρα στα παιχνίδια μας!

«Κλειδώνει» την τετράδα η Σεντ Ετιέν

Ξεκινάει σήμερα (10/05) η 36η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, με το Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ. Πρόκειται για ένα ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση και στο -1 από την τρίτη Λυών, που βγαίνει στα προκριματικά του Champions League. Το δέλεαρ είναι μεγάλο, και η Σεντ Ετιέν θα παλέψει μέχρι τέλους για αυτό το εισιτήριο. Επιπλέον, με νίκη σήμερα, σφραγίζει την τέταρτη θέση, που οδηγεί στο Europa League. Η Μονπελιέ είναι επτά βαθμούς πίσω και μόνο με «διπλό» απειλεί τη Σεντ Ετιέν.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Μετράνε έξι νίκες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές και παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Σε όλα αυτά τα ματς έχουν πετύχει δύο γκολ και πάνω. Η Μονπελιέ είναι καλή ομάδα, αλλά υστερεί απέναντι στη Σεντ Ετιέν. Μάλιστα, την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Αμιάν (1-1).

Θεωρούμε ότι η Σεντ Ετιέν θα αποδείξει την ανωτερότητά της και θα συνεχίσει να πιέζει ασφυκτικά τη Λυών. «Άσος» σε απόδοση 1.82.

Μπορεί το «διπλό»η Φόρεστ Γκριν

Περνάμε στην Αγγλία, και συγκεκριμένα στη League Two. Σήμερα, η Τρανμίρ υποδέχεται τη Φόρεστ Γκριν, για τα ημιτελικά των πλέι-οφ ανόδου. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Φόρεστ Γκριν. Η σημερινή αναμέτρηση λοιπόν, βρίσκει την Τρανμίρ… ντεφορμέ. Χαλάρωσε υπερβολικά στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, και έχει μόλις μια νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Αντίθετα, η Φόρεστ έρχεται με… φόρα, και ειδικά στα εκτός έδρας. Ενδεικτικά, μετράει τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες εξόδους της.

Σε… αντίστροφη φόρμα λοιπόν, βρίσκονται οι δύο ομάδες, πριν το μεταξύ τους παιχνίδι. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι η Φόρεστ κέρδισε την Τρανμίρ και στα δύο ματς του πρωταθλήματος (3-1, 0-1). Οι φιλοξενούμενοι έχουν το momentum και έχουν τα φόντα ακόμα και για τη νίκη, που θα τους δώσει μεγάλο προβάδισμα. Έχουν δείξει φέτος ότι την έχουν την Τρανμίρ. Τους εμπιστευόμαστε, και πάμε με το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 2.40.

Αντέχει η Μποέμιανς

Μεταφερόμαστε στο πρωτάθλημα Ιρλανδίας, που είναι στην 16η αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Μποέμιανς φιλοξενεί σήμερα τη Νταντάλκ. Το ματς μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι. Η Μποέμιανς είναι τρίτη με 30 βαθμούς και η Νταντάλκ δεύτερη με 31. Η πρώτη Σάμροκ Ρόβερς έχει 34, με αγώνα περισσότερο. Συνεπώς, το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Οι γηπεδούχοι πρέπει να κάνουν την επανεκκίνησή τους, και το αποψινό ματς ενδείκνυται για κάτι τέτοιο. Όπως είπε και ο προπονητής τους, θέλουν πολύ να κερδίσουν για να πάρουν και… εκδίκηση για την ήττα στον προηγούμενο γύρο.

Οι φιλοξενούμενοι έτρεχαν ένα τρελό σερί νικών που σταμάτησε με 2-2 με τη Ντέρι, την περασμένη αγωνιστική. Έδειξαν ευάλωτοι αμυντικά και αυτό ίσως δεν συγχωρεθεί σήμερα. Η Μποέμιανς είναι καλή ομάδα, και με τη βοήθεια του κόσμου τους θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη. Βλέπουμε ότι η Νταντάλκ σημειώνει πτώση στην απόδοσή της και μπορεί να την «πατήσει». Για το λόγο αυτό, πιστεύουμε ότι η Μποέμιανς θα παλέψει για το «τρίποντο», και τουλάχιστον δεν θα χάσει. Έτσι, επιλέγουμε το 1Χ σε απόδοση 1.95.

Ανεβαίνει το σκορ στη Γερμανία

Ήρθε η ώρα για το μπάσκετ, και το πρωτάθλημα Γερμανίας, που βρίσκεται στην 33η αγωνιστική. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ράστα Βέχτα παίζει εντός έδρας με την Γκίσεν. Είναι το μοναδικό αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής και αυτό βοηθάει στη διεξαγωγή μιας θεαματικής αναμέτρησης. Εξάλλου, η Ράστα Βέχτα σκοράρει περισσότερους από 90 πόντους στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Από την άλλη, η Γκίσεν έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης, με 90.6 πόντους ενεργητικό ανά αγώνα.

Συγχρόνως βέβαια, οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν με διαφορά τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Δέχονται 93.9 πόντους και η πλειοψηφία των αγώνων τους πάει σε υψηλό σκορ. Το σίγουρο είναι, ότι οι δύο ομάδες θα είναι χαλαρές, αφού δεν υπάρχει βαθμολογική πίεση. Ταλέντο υπάρχει σε αμφότερες τις πλευρές και οι άμυνες δεν αναμένεται να είναι σκληρές.

Όλα δείχνουν, ότι το Ράστα Βέχτα – Γκίσεν θα είναι ένα ωραίο ματς, με τους παίκτες να ασχολούνται κυρίως με την επίθεση. Με βάση όλα τα δεδομένα, οδηγούμαστε στο Over 179.5 σε απόδοση 1.91 (Το 179.5 δεν προσφέρεται πια και το όριο είναι στους 187.5 πόντους).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ