Η Χαρτς των… αλλαγών και του τελικού

Η Χαρτς των… αλλαγών και του τελικού

Οι προτάσεις του Πάνου Κοτσιμπού από την Σκωτία.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά από την πρόκριση της Αρσεναλ στον τελικό και μετά από τις πρόσφατες επιτυχίες της στήλης, επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, τα οποία βρίσκονται ελάχιστα πριν από την ολοκλήρωσή τους. Στην Πρέμιερσιπ της Σκωτίας στρέφεται το βλέμμα μας, εκεί όπου η Αμπερντίν υποδέχεται την Χαρτς, στην προτελευταία αγωνιστική της σεζόν.

Η γηπεδούχος είναι η μοναδική που έχει πραγματικό κίνητρο για αυτό το παιχνίδι, καθώς στην περασμένη αγωνιστική, μετά από την ήττα της με 3-0 από την Σέλτικ και μετά από την νίκη της Κιλμάρνοκ επί της Χαρτς έπεσε στην 4η θέση, αλλά βρίσκεται οριακά κάτω από εκείνη, με διαφορά 3 τερμάτων. Με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν, έχει ήδη εξασφαλίσει ότι θα είναι τέταρτη στη βαθμολογία και αν τελειώσει εκεί, θα περιμένει τη Σέλτικ να πάρει το Κύπελλο για να βγει Ευρώπη. Εχει αρκετές σημαντικές απουσίες πάντως.

Από την άλλη μεριά βέβαια, υπάρχει και η Χαρτς, η οποία έχει το μυαλό στον τελικό του Κυπέλλου με τη Σέλτικ, βρίσκεται σε μετριότατο μομέντουμ, μόλις δύο νίκες έχει άλλωστε στα 8 τελευταία παιχνίδια της και όπως αποκάλυψε ο τεχνικός Λιβάιν, θα παρατάξει σε μεγάλο βαθμό εναλλακτική ενδεκάδα. Αλλωστε δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει. Αξίζει ο άσος σε συνδυασμό με over 1.5, σε απόδοση 2.10.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ