Serie A: Δεσπόζει το Ρόμα – Γιουβέντους!

Serie A: Δεσπόζει το Ρόμα – Γιουβέντους!

Συνεχίζεται σήμερα η 36η αγωνιστική της Serie A, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Η 36η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος συνεχίζεται σήμερα (12/05), με πέντε ενδιαφέροντα παιχνίδια. Φυσικά, αυτό που ξεχωρίζει, είναι το ντέρμπι της Ρόμα με τη Γιουβέντους στο «Ολίμπικο». Από εκεί και πέρα, βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και σε άλλες αναμετρήσεις, όπως στο Τορίνο – Σασουόλο.

Στο «Ολίμπικο» λοιπόν, στις 21:30, η Ρόμα θα φιλοξενήσει τη Γιουβέντους. Οι Ρωμαίοι θέλουν τη νίκη και μόνο στο αποψινό ντέρμπι, για να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας. Διαφορετικά, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για αυτούς, αφού οι ανταγωνιστές τους κέρδισαν. Η πρωταθλήτρια Γιουβέντους δεν πρόκειται να πάει για τουρισμό στη Ρώμη, και αναμένεται να δούμε ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μάχεται για το Χρυσό Παπούτσι, και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να τον βοηθήσουν.

Η δεύτερη Νάπολι, αγωνίζεται στην έδρα της ΣΠΑΛ, στις 19:00. Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι, δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Βέβαια, θα ήθελαν να κλείσουν τη σεζόν με όσο πιο πολλές νίκες γίνεται. Η Νάπολι είναι το φαβορί. Ενδιαφέρον υπάρχει στο Τορίνο – Σασουόλο. Η Τορίνο προλαβαίνει την εξάδα, αρκεί φυσικά να πάρει τη νίκη απόψε. Η Σασουόλο είναι αδιάφορη. Στο Σαμπντόρια – Έμπολι, αυτοί που καίγονται είναι οι φιλοξενούμενοι, που χρειάζονται οπωσδήποτε κάτι θετικό θέλοντας να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Ουντινέζε είναι δύο πόντους πάνω από τη ζώνη, και παίζει στην έδρα της Φροζινόνε.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα previews όλων των αγώνων για τη Serie A. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα previews όλων των σημερινών αγώνων για την Serie A

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ