Α’ Ισπανίας: Μάχες για Champions League και παραμονή!

Α’ Ισπανίας: Μάχες για Champions League και παραμονή!

Ολόκληρη η 37η αγωνιστική της La Liga διεξάγεται σήμερα, με δέκα αναμετρήσεις να πραγματοποιούνται στις 19:30.

Η La Liga οδεύει προς το τέλος της, και σήμερα θα πραγματοποιηθεί η προτελευταία, 37η αγωνιστική της. Το κουπόνι πάμε στοίχημα περιλαμβάνει δέκα παιχνίδια για το ισπανικό πρωτάθλημα. Όλα, θα γίνουν την ίδια ώρα, στις 19:30. Ξεχωρίζει το Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη, που έχει μεγάλη σπουδαιότητα για τους φιλοξενούμενους, και το ντέρμπι παραμονής Χιρόνα – Λεβάντε.

Στη Μαδρίτη λοιπόν, η Ατλέτικο θα φιλοξενήσει τη Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, αλλά παίζουν μόνο για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν πάση θυσία το «διπλό», καθώς είναι στο -3 από την τέταρτη θέση, που οδηγεί στο Champions League. Η ανταγωνίστρια Χετάφε, έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Η Βαλένθια, που επίσης μάχεται για την τετράδα, υποδέχεται την Αλαβές. Από αυτήν την τριάδα αγώνων, μπορούν να ξεκαθαρίσουν πολλά όσον αφορά την τέταρτη θέση.

Στη μάχη της παραμονής, έχουμε ντέρμπι ανάμεσα σε Χιρόνα και Λεβάντε. Η Χιρόνα είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης, αλλά με νίκη πιάνει τη Λεβάντε στους 40 βαθμούς. Πολύ κρίσιμο, σε αυτήν την κατεύθυνση, είναι και το Βαγιεκάνο – Βαγιαδολίδ. Βιγιαρεάλ και Θέλτα επίσης, δεν έχουν ξεμπερδέψει οριστικά με τις περιπέτειες. Η πρώτη, υποδέχεται την Εϊμπάρ και έχει την ευκαιρία για μια νίκη. Η Θέλτα έχει απαιτητική αναμέτρηση, στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα previews όλων των σημερινών αγώνων της La Liga.  Απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ