Serie A: Πλησιάζει στο Champions League η Ίντερ!

Serie A: Πλησιάζει στο Champions League η Ίντερ!

Η 36η αγωνιστική της Serie A ολοκληρώνεται σήμερα (13/05), με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Κρίσιμη είναι η σημερινή (13/05) μέρα για τη Serie A. Η 37η αγωνιστική ολοκληρώνεται, με δύο παιχνίδια που μπορούν να κρίνουν πολλά, για τη βαθμολογία Ιταλίας. Ειδικότερα, για την τετράδα και την παραμονή. Αρχικά, στις 20:00, η Μπολόνια υποδέχεται την Πάρμα. Έπειτα, στις 22:00, η Ίντερ θα φιλοξενήσει στο «Σαν Σίρο» την Κιέβο. Αμφότερα τα παιχνίδια έχουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση, αμφότερες οι ομάδες θέλουν να κάνουν βήμα παραμονής. Είναι και οι δύο εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, αλλά επιθυμούν να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο. Άλλωστε, καμία δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή. Η Πάρμα είναι έναν πόντο πάνω από τη Μπολόνια. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες. Το Goal/Goal έχει επιβεβαιωθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια τόσο της Μπολόνια, όσο και της Πάρμα. Έτσι, περιμένουμε και σήμερα ένα ωραίο παιχνίδι.

Στο Ίντερ – Κιέβο, υπάρχει ένας ενδιαφερόμενος. Αυτός, δεν είναι άλλος από τους «Νερατζούρι». Η Κιέβο εξάλλου, είναι ουραγός της βαθμολογίας και γνωρίζει εδώ και καιρό ότι έχει υποβιβαστεί. Η Ίντερ όμως, μάχεται για την τετράδα και με νίκη σήμερα κάνει σημαντικό βήμα. Αν πάρει τους τρεις βαθμούς, η ομάδα του Σπαλέτι πάει στο +4 από την πέμπτη Μίλαν και κρατάει την τύχη στα χέρια της. Οι γηπεδούχοι μετράνε τέσσερις ισοπαλίες, στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν, αλλά απόψε τους αρκεί μόνο η νίκη.

Τα previews των αγώνων της Serie A είναι διαθέσιμα στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ