Προσεκτικές στο «εξάποντο»

Προσεκτικές στο «εξάποντο»

Οι προτάσεις του Πάνου Κοτσιμπού.

Καλά έχει πάει εσχάτως η στήλη, μιας και πέρασε και ο άσος της Κιλμάρνοκ σε απόδοση 2.00 και ελπίζουμε να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς και στην εκκίνηση της νέας εβδομάδας, εκεί όπου θα στρέψουμε το βλέμμα μας στο ματς της Σεντ Μίρεν με την Χάμιλτον, στο εξάποντο παραμονής –αποφυγής των πλέι οφ για τις δύο ομάδες, με την φιλοξενούμενη να είναι εκείνη που έχει το προβάδισμα.

Η Σεντ Μίρεν αποζητά να κάνει το δύο στα δύο και θα περιμένει και γκέλα της Χάμιλτον στην τελευταία αγωνιστική, για να βρεθεί από πάνω στη βαθμολογία και να σώσει την παρτίδα χωρίς να αναγκαστεί να περάσει από τη διαδικασία των μπαράζ με μία εκ των Νταντί Γιουνάιτεντ, Ινβερνές. Είναι αήττητη εδώ και τέσσερα ματς στη σειρά, δέχεται σχετικά εύκολα γκολ, όμως γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα βιαστεί ιδιαίτερα σε αυτήν την αναμέτρηση. Ένα «λάθος» άλλωστε θα φέρει περισσότερο άγχος και δυσκολέψει την προσπάθειά της.

Η Χάμιλτον από τη μεριά της δεν έχει λόγο να ανοιχτεί. Θα δώσει χώρο στη Σεντ Μίρεν και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Αλλωστε και η ισοπαλία της κάνει για να πάει στην τελευταία αγωνιστική δίχως άγχος και συνολικά είναι εκείνη η οποία δεν έχει ιδιαίτερο λόγο να ανοίξει το ρυθμό της σε αυτό το ματς. Εχει λογική το ποντάρισμα στην ισοπαλία στο ημίχρονο.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ