Αταλάντα – Λάτσιο: Ο μεγάλος τελικός κυπέλλου Ιταλίας!

Αταλάντα – Λάτσιο: Ο μεγάλος τελικός κυπέλλου Ιταλίας!

Αταλάντα και Λάτσιο συγκρούονται σήμερα (15/05) στη Ρώμη, με έπαθλο το κύπελλο Ιταλίας!

Η μεγάλη στιγμή του Coppa Italia έφτασε! Αταλάντα και Λάτσιο κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους απόψε στη Ρώμη. Συγκεκριμένα, το μεγάλο ματς θα γίνει στις 21:45 στο «Ολίμπικο», που αποτελεί και τη φυσική έδρα της Λάτσιο. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη και τον τίτλο, και θα τα δώσουν όλα για να τον κατακτήσουν!

Η Αταλάντα θα ήταν πανευτυχής αν σε μια εξαιρετική σεζόν κατακτούσε και έναν τίτλο. Θα πρόκειται για τον δεύτερο στην ιστορία της «Θεάς». Η ομάδα του Γκασπερίνι έχει παίξει εκπληκτικό ποδόσφαιρο φέτος, και είναι πλέον φαβορί για το εισιτήριο του Champions League. Στο κύπελλο, έχει αποκλείσει τη Γιουβέντους, με εκείνο το φοβερό 3-0 στα προημιτελικά. Έχει κερδίσει δύο φορές τη Λάτσιο στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμα παιχνίδια, με τελευταίο το εμφατικό 1-3 στο «Ολίμπικο». Η Αταλάντα θέλει να αποδείξει ότι αξίζει την κούπα και θα κάνει τα πάντα για να ανέβει στο θρόνο.

Και η Λάτσιο όμως, ψάχνει εναγωνίως την επιτυχία στο θεσμό του κυπέλλου. Τελευταία φορά που το κατέκτησε ήταν τη σεζόν 2012/2013. Από εκεί και πέρα, πήρε και το Σούπερ Καπ το 2017, με αντίπαλο τη Γιουβέντους. Οι «Λατσιάλι» δεν τα πήγαν καλά στο πρωτάθλημα και έχουν αρκεστεί να ελπίζουν σε ένα θαύμα για την εξάδα. Έχουν μόνο ήττες από την Αταλάντα φέτος, και φαίνεται ότι δεν την… έχουν. Παρόλα αυτά, η Λάτσιο είναι μια ποιοτική ομάδα και στην έδρα της μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ιταλία.

Το απόλυτο Preview του τελικού Αταλάντα – Λάτσιο είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του μεγάλου τελικού Αταλάντα – Λάτσιο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ