NBA Playoffs: Θα μπουν με το «δεξί» οι Μπακς του Αντετοκούνμπο;

NBA Playoffs: Θα μπουν με το «δεξί» οι Μπακς του Αντετοκούνμπο;

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/05) οι Μιλγουόκι Μπακς φιλοξενούν τους Τορόντο Ράπτορς, για τους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας.

Μια ονειρεμένη σεζόν για τους Μιλγουόκι Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο συνεχίζεται τα ξημερώματα της Πέμπτης. Τα «Ελάφια» κοντράρονται με τους Τορόντο Ράπτορς, στον πρώτο τελικό της ανατολικής περιφέρειας. Η σειρά κρίνεται στις τέσσερις νίκες, και ο νικητής θα πάρει μέρος στους NBA Finals. Τα προγνωστικά για τους τελικούς της Ανατολής, αλλά και για τις εμφανίσεις του «Greek Freak», δίνουν και παίρνουν!

Οι Μπακς έχουν το πλεονέκτημα έδρας σε αυτή τη σειρά, και η αρχή γίνεται σήμερα στο σπίτι τους. Τα «Ελάφια» προέρχονται από την πρόκριση επί της Βοστώνης, με συνολικό σκορ 4-1. Και όλα αυτά, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 0-1 μετά το Game 1. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε φοβερές εμφανίσεις και «καθάρισε» ουσιαστικά για την ομάδα του. Το Μιλγουόκι δεν συνάντησε αντίσταση και χάρη στο 4-1, είχε περισσότερες μέρες ξεκούρασης από τους Ράπτορς. Τώρα, οι γηπεδούχοι θέλουν να προστατεύσουν την έδρα τους και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στους τελικούς του NBA.

Το Τορόντο όμως, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Μετά από μια φοβερή σειρά με τη Φιλαδέλφεια, οι Ράπτορς πήραν την πρόκριση στο Game 7. Το τελικό 4-3 των ημιτελικών με τους 76ερς, δείχνει πόσο δυσκολεύτηκε το Τορόντο. Όμως, με τον Λέοναρντ σε τρομερή κατάσταση, κατάφερε να επικρατήσει στο τέλος. Μάλιστα, στο τελευταίο ματς ο Λέοναρντ πέτυχε το καλάθι της νίκης, με τρομερό buzzer beater! Οι φιλοξενούμενοι είναι σκληρό σύνολο και έχουν τον τρόπο να βάλουν δύσκολα στους Μπακς. Θα μπορέσουν να σταματήσουν τον Αντετοκούνμπο και να διεκδικήσουν το break;

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε καθημερινά τα previews των αναμετρήσεων του NBA. Οι αναλύσεις, με χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά, και τα προγνωστικά για τα παιχνίδια, ανεβαίνουν στη διάρκεια της ημέρας και προσφέρονται στους λάτρεις του «μαγικού κόσμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ