Α’ Βελγίου: Ντέρμπι για τίτλο και Ευρώπη!

Α’ Βελγίου: Ντέρμπι για τίτλο και Ευρώπη!

Συνεχίζονται σήμερα (16/05) τα πλέι-οφ για τον πρωταθλητή, στο πρωτάθλημα της Α’ Βελγίου.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι για το βελγικό πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε στα πλέι-οφ για τον πρωταθλητή, και συγκεκριμένα στην ένατη αγωνιστική. Η Γκενκ είναι πρωτοπόρος και πολύ κοντά στον τίτλο. Δεύτερη, με τρεις βαθμούς διαφορά, είναι η Κλαμπ Μπριζ. Η σημερινή μέρα μπορεί να κρίνει πολλά όσον αφορά την κούπα, αλλά και την τρίτη και την πέμπτη θέση.

Καταρχάς, από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι της Άντερλεχτ με τη Γκενκ, στην έδρα της πρώτης. Οι γηπεδούχοι δεν πραγματοποίησαν καλή σεζόν, και κινδυνεύουν να χάσουν ακόμα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι είναι πρώτοι, και προέρχονται από την ήττα με 3-2 από τη Μπριζ. Οφείλουν να πάρουν κάτι θετικό από το ματς, για να διατηρήσουν το προβάδισμα για τον τίτλο. Πάντως, αμφότερες οι ομάδες έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και αναμένεται… ματσάρα!

Η δεύτερη Κλαμπ Μπριζ, δοκιμάζεται στις 21:30, στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης. Οι φιλοξενούμενοι θα αναζητήσουν μόνο τη νίκη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση μπορούν να χάσουν από σήμερα το πρωτάθλημα. Η Σταντάρ όμως μάχεται για την τρίτη θέση και επίσης ψάχνει εναγωνίως τους τρεις βαθμούς. Την ίδια ώρα, η Αντβέρπ υποδέχεται τη Γάνδη. Οι γηπεδούχοι είναι τρίτοι και ελπίζουν σε δική τους νίκη και γκέλα της Σταντάρ. Η Γάνδη θέλει να πάρει το «τρίποντο» και να δει την Άντερλεχτ να έχει απώλειες, στο ματς με τη Γκενκ.

Το Previews όλων των αγώνων για την Α’ Βελγίου είναι διαθέσιμα στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για τις Αναλύσεις και τις Εκτιμήσεις όλων των αγώνων της Α’ Βελγίου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ