NBA Playoffs: Μπορούν να απειλήσουν τους Γουόριορς οι Μπλέιζερς;

NBA Playoffs: Μπορούν να απειλήσουν τους Γουόριορς οι Μπλέιζερς;

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/05, 04:00), οι Γουόριορς υποδέχονται τους Μπλέιζερς στο Game 2 των τελικών της Δύσης.

Έφτασε η ώρα για το Game 2, στους τελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA. Οι Γουόριορς φιλοξενούν ξανά τους Μπλέιζερς στο Γκόλντεν Στέιτ. Το σκορ της σειράς είναι στο 1-0, μετά τη νίκη των «Πολεμιστών» στο Game 1, με 116-94. Το δεύτερο παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο, καθώς ενδεχόμενη ήττα του Πόρτλαντ δίνει μεγάλο προβάδισμα στους Γουόριορς.

Πάντως, το Γκόλντεν Στέιτ θα αγωνιστεί ξανά «πληγωμένο» απέναντι στους Μπλέιζερς. Ο Κέβιν Ντουράντ δεν θα παίξει ούτε στο Game 2, λόγω του τραυματισμού στη γάμπα που τον ταλαιπωρεί. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Στιβ Κερ απέδειξε ότι μπορεί να κάνει… όργια, και χωρίς τον μεγάλο KD. Ο Στεφ Κάρι βρήκε το χέρι του, και ο Κλέι Τόμπσον βοήθησε, για μια άνετη επικράτηση. Μετά τη σπουδαία πρόκριση επί των Χιούστον Ρόκετς, οι Γουόριορς είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ξέρουν ότι με νίκη σήμερα, δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση στους NBA Finals και θα τα δώσουν όλα για το 2-0, ακόμα και χωρίς τον Ντουράντ.

Οι Μπλέιζερς από την άλλη, δεν ήταν καλοί στο Game 1. Για κάποιον… ανεξήγητο λόγο, έδωσαν τα σουτ στον Κάρι, και το πλήρωσαν ακριβά. Λογικά, απόψε θα αλλάξουν τακτική, και ευελπιστούν να βάλουν δύσκολα στους αντιπάλους τους. Σίγουρα, χρειάζονται καλύτερους τους Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ. Σε κάθε περίπτωση, το Πόρτλαντ έχει την ευκαιρία για break, στο τελευταίο – μάλλον – ματς της σειράς που θα απουσιάζει ο Κέβιν Ντουράντ. Σίγουρα, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδείξει ότι δεν τα παρατάνε ποτέ. Περιμένουμε λοιπόν να παλέψουν περισσότερο και να διεκδικήσουν κάτι καλό στην Oracle Arena.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε καθημερινά τα previews των αναμετρήσεων του NBA. Οι αναλύσεις, με χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά, και τα προγνωστικά για τα παιχνίδια, ανεβαίνουν στη διάρκεια της ημέρας και προσφέρονται στους λάτρεις του «μαγικού κόσμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ