NBA Playoffs: Για το 2-0 οι Μπακς και Γιάννης Αντετοκούνμπο!

NBA Playoffs: Για το 2-0 οι Μπακς και Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/05, 03:30), οι Μπακς υποδέχονται τους Ράπτορς στο Game 2 των τελικών της Ανατολής.

Με το σκορ της σειράς στο 1-0 υπέρ τους, οι Μπακς φιλοξενούν για δεύτερη φορά σε μέσα τρεις μέρες τους Ράπτορς, στο Μιλγουόκι. Πρόκειται για τους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας. Τόσο τα παιχνίδια, όσο και τα ειδικά στοιχήματα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ξεχωρίζουν στο κουπόνι πάμε στοίχημα της ημέρας. Το ματς είναι πολύ κρίσιμο και αναμένονται πολλά ξενύχτια στην Ελλάδα, για χάρη του «Greek Freak».

Το Μιλγουόκι παρουσιάστηκε σοβαρό και συγκεντρωμένο στο Game 1, και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 108-100. Οι Μπακς ήταν πολύ άστοχοι από τη γραμμή του τριπόντου, αλλά αυτό εν τέλει δεν τους στοίχισε. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσέθεσε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο φετινό ενεργητικό του, κάνοντας double-double, με 24 πόντους και 14 ριμπάουντ. Κορυφαίος των γηπεδούχων ήταν ο Λόπεζ. Οι γηπεδούχοι ξέρουν ότι πρέπει να κερδίσουν πάση θυσία σήμερα, για να προστατέψουν την έδρα τους και να πάνε για το break στο Τορόντο. Με τον Αντετοκούνμπο σε τρελή φόρμα και τους υπόλοιπους να ακολουθούν, οι Μπακς μοιάζουν έτοιμοι για το 2-0!

Παρόλα αυτά, το Τορόντο δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Ο Λέοναρντ δεν στάθηκε αρκετός στο πρώτο παιχνίδι για την ομάδα του. Όμως, οι Ράπτορς έδειξαν ικανοί για το «διπλό» στο Μιλγουόκι. Σίγουρα, πρέπει να παίξουν καλύτερη άμυνα, και να μη δώσουν τόσα ελεύθερα σουτ στους Μπακς. Όπως έδειξαν και στους ημιτελικούς της Ανατολής με τους Νάγκετς, οι Ράπτορς δεν το βάζουν κάτω και έχουν την ποιότητα για να κερδίσουν μεγάλους αντιπάλους. Με break σήμερα, παίρνουν το πάνω χέρι στη σειρά και φέρνουν σε δύσκολη θέση το Μιλγουόκι. Συνεπώς, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα λάθη τους και να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από το Game 2.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε καθημερινά τα previews των αναμετρήσεων του NBA. Οι αναλύσεις, με χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά, και τα προγνωστικά για τα παιχνίδια, ανεβαίνουν στη διάρκεια της ημέρας και προσφέρονται στους λάτρεις του «μαγικού κόσμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ