Bundesliga: Η μέρα της κρίσης για τον τίτλο και το Champions League!

Bundesliga: Η μέρα της κρίσης για τον τίτλο και το Champions League!

Η Bundesliga ολοκληρώνεται σήμερα (18/05), με την 34η αγωνιστική να περιλαμβάνει εννιά αναμετρήσεις!

Η μεγάλη στιγμή για τη Bundesliga έφτασε. Σήμερα Σάββατο (18/05) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Το μενού περιλαμβάνει εννιά ματς. Το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμη, ενώ ανοιχτή είναι η τετράδα και η έξοδος στην Ευρώπη. Το ενδιαφέρον ανεβαίνει στο κατακόρυφο και μετά το πέρας των αγώνων, θα ξέρουμε τα πάντα.

Να σημειωθεί, ότι όλα τα ματς θα γίνουν στις 16:30. Η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ένας βαθμούς αρκεί στους «Βαυαρούς» για τον τίτλο. Η Άιντραχτ θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει για την τετράδα. Η δεύτερη Ντόρτμουντ έχει δύσκολη αποστολή στο γήπεδο της Γκλάντμπαχ, και ψάχνει μόνο το «διπλό», περιμένοντας γκέλα της Μπάγερν. Η Γκλάντμπαχ όμως, οφείλει να κερδίσει για να αγκαλιάσει το εισιτήριο του Champions League.

Η Λεβερκούζεν είναι αυτήν τη στιγμή πέμπτη, αλλά ισόβαθμη με τη Γκλάντμπαχ. Οι «Ασπιρίνες» αγωνίζονται στο Βερολίνο με τη Χέρτα. Η Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί την Άουγκσμπουργκ και θέλει να διεκδικήσει την έκτη θέση. Το ευρωπαϊκό εισιτήριο κυνηγάει και η Χοφενχάιμ, που παίζει στο γήπεδο της Μάιντζ. Η Βέρντερ Βρέμης με τη σειρά της, θα προσπαθήσει μέχρι τέλους για την έβδομη θέση, και υποδέχεται την αδιάφορη Λειψία.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα Previews όλων των αγώνων της Bundesliga. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για τις Αναλύσεις και τις Εκτιμήσεις όλων των σημερινών αγώνων της Bundesliga

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ