Στοίχημα: Τρεις επιλογές από Ιταλία, Σκωτία και Αμερική (vid)

Στοίχημα: Τρεις επιλογές από Ιταλία, Σκωτία και Αμερική (vid)

Το σημερινό (18/5) κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική.

Σάββατο (18/05) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς περιλαμβάνει αναμετρήσεις από κάθε “γωνιά” του πλανήτη, ωστόσο ξεχωρίζουν οι μάχες στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τα οποία φτάνουν στο τέλος τους. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλα τα νόμιμα διαδικτυακά καζίνο που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Με το Goal/Goal στη Γένοβα

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ιταλική Serie A και την αναμέτρηση Τζένοα – Κάλιαρι. Μονόπλευρο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η Τζένοα είναι στη 17η θέση και μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Κάλιαρι είναι στη 12η θέση, έχοντας ξεμπερδέψει ουσιαστικά με την υπόθεση παραμονή. Είναι δεδομένο πως η Τζένοα θα ασκήσει μεγάλη πίεση με στόχο τη νίκη, η λογική λέει πως θα “βρει” γκολ, ωστόσο πιθανόν να αφήσει κενά στα μετόπισθεν, τα οποία είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί η Κάλιαρι. Επιλογή μας, θα αποτελέσει το Goal/Goal σε απόδοση 2.00, ένα σημείο όπου επαληθεύτηκε στις 8/10 τελευταίες αναμετρήσεις των δυο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

Κρατάει την τύχη της στα χέρια της η Χάμιλτον

Συνεχίζουμε με Πρέμιερσιπ Σκωτίας και το παιχνίδι Χάμιλτον – Σεντ Τζόνστον. Κι εδώ είναι μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Χάμιλτον βρίσκεται μόλις στο +1 από τα μπαράζ παραμονής, τη στιγμή όπου η Σεντ Τζόνστον βρίσκεται στην κορυφή του γκρουπ του υποβιβασμού, έχοντας ξεφύγει από κάθε κίνδυνο εδώ και καιρό. Σαφώς και οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι, ωστόσο η έδρα και το κίνητρο αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο, μιας και η Χάμιλτον κρατάει την τύχη της στα χέρια της, καθώς αν κερδίσει δεν την ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Ο άσσος εμπεριέχει αρκετό ρίσκο, έτσι θα προτιμήσουμε το 1DNB σε απόδοση 1.90, ώστε να πάρουμε με το μέρος μας και την κάλυψη της ισοπαλίας.

Με τα γκολ στο Μόντρεαλ

Περνάμε στο MLS και την αναμέτρηση Μόντρεαλ – Νιου Ίνγκλαντ. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες μέχρι στιγμής, καθώς η Μόντρεαλ βρίσκεται στην 4η θέση της ανατολικής περιφέρειας με 20 βαθμούς, ενώ η Νιου Ίνγκλαντ είναι στην τελευταία θέση της ανατολικής περιφέρειας έχοντας 11 βαθμούς. Κοινός παρονομαστής στα παιχνίδια των δυο ομάδων είναι τα γκολ, καθώς αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία. Δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό σήμερα, επομένως θα πάμε με το Over 2,5, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

Υψηλό σκορ στην Ισπανία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ισπανική λίγκα και το παιχνίδι Ανδόρρα – Μπρέογκαν. Φυσικά, το φαβορί της αναμέτρησης είναι η Ανδόρρα και λογικά θα νικήσει ενδεχομένως εύκολα αφού η προσπάθεια των τελευταίων εβδομάδων της Μπρέογκαν και οι οριακές ήττες απογοήτευσαν το σύνολο. Η Μπρέογκαν έπαψε να παίζει άμυνα και είχε τα σκορ 77-92 με Γκραν Κανάρια, 84-85 με Τενερίφη, 83-82 με Βαλένθια και 94-89 με Ρεάλ, με τέτοια συμπεριφορά δεν θα αποφύγει τη μεγάλη επιθετική επίδοση της Ανδόρρα που όταν παίζει εντός έδρας σκοράρει 86 πόντους έναντι των 80 πόντων που σκοράρει ανά εκτός έδρας αγώνα. Μόνο με καλή επιθετική λειτουργία μπορεί να πετύχει το αναγκαίο «διπλό» η φιλοξενούμενη, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την επιρρεπή άμυνα και μαζί το ζεύγος είναι ικανό να επαληθεύσει την επιλογή Over 163.5 σε απόδοση 1.91.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων, όπως επίσης και βίντεο που αφορούν την επικαιρότητα. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για τον τελικό της Eurovision.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ