Ναδάλ και Πλίσκοβα πιο κοντά στον τίτλο

Ναδάλ και Πλίσκοβα πιο κοντά στον τίτλο

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το κουπόνι του τένις.

Έφτασε η μέρα των τελικών σε γυναίκες και άνδρες στη Ρώμη. Παράξενη εβδομάδα… O καιρός δεν βοήθησε, το πρόγραμμα χάλασε κι έτσι αρκετοί αθλητές επιβαρύνθηκαν. Δεν έλειψαν τα προβλήματα τραυματισμών για ορισμένους, άλλοι υποχρεώθηκαν να αποσυρθούν και φτάσαμε στους τελικούς με το κλάσικο Ναδάλ – Τζόκοβιτς και την Καρολίνα Πλίσκοβα απέναντι στην Τζο Κόντα (και όχι… τζοκόντα). Ναδάλ και Πλίσκοβα είναι τα φαβορί και αυτό γίνεται ξεκάθαρο από τις αποδόσεις, που είναι κοντά στο 1.55 και για τους δύο. Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η οπτική των μπουκ και υπάρχουν επιχειρήματα γι’ αυτό.

Πλίσκοβα – Κόντα: Σερβίρει πολύ καλά όλη την εβδομάδα η Πλίσκοβα και γενικότερα είναι σταθερότερη σε υψηλή απόδοση και πιο έμπειρη σε τελικούς. Έχει 25 στην καριέρα της έναντι 8 της Κόντα. Η Βρετανίδα βγάζει αστάθεια στο σερβίς, κάνει πιο εύκολα το λάθος, ενώ έδωσε στη Ρώμη κι ένα ματς παραπάνω. Στο Ραμπάτ έχασε με ανατροπή από τη Σάκκαρη, στην Ιταλία θα χάσει χωρίς… ανατροπή!

Ναδάλ – Τζόκοβιτς: Πέρυσι στη Ρώμη είχε νικήσει ο Ναδάλ με 7/6, 6/3, πρόπερσι στη Μαδρίτη και πάλι ο Ναδάλ με 6/2, 6/4. Αυτές είναι οι πρόσφατες συναντήσεις τους στο χώμα και ήταν ημιτελικοί. Ο Τζόκοβιτς έχει παίξει 3 ώρες παραπάνω τένις από τον Ναδάλ αυτή την εβδομάδα, με πιο αμφίρροπα ματς και σε δυσκολότερες ώρες. Ίσως παίξει ρόλο η κόπωση, ενώ περιμένω να δω και επιπλέον κίνητρο στο Ναδάλ, καθώς είναι χωρίς τίτλο από τον Αύγουστο. Ο Σέρβος ήταν τροπαιούχος την Κυριακή στη Μαδρίτη και ίσως να εμφανίσει λιγότερη… δίψα.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ