Serie A: Ντέρμπι και ματσάρες λίγο πριν το τέλος!

Serie A: Ντέρμπι και ματσάρες λίγο πριν το τέλος!

Συνεχίζεται σήμερα (19/05) η 37η αγωνιστική της Serie A, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις.

 

Το ιταλικό πρωτάθλημα δεν ήταν τόσο συναρπαστικό, όσον αφορά την πρώτη θέση, αλλά οι υπόλοιποι στόχοι παίζονται μέχρι το τέλος. Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την τετράδα, αλλά και για την παραμονή στην κατηγορία. Το ντέρμπι της Νάπολι με την Ίντερ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα, που έχει και άλλα άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Πολύ νωρίς, στις 13:30, ανοίγει η αυλαία, με την Κιέβο να υποδέχεται τη Σαμπντόρια. Στις 16:00, θα γίνουν δύο ματς που μπορούν να κρίνουν πολλά για την παραμονή στην κατηγορία. Η Έμπολι, που είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης, φιλοξενεί την Τορίνο. Την ίδια ώρα, η Πάρμα παίζει στην έδρα της με τ Φιορεντίνα. Η Έμπολι θέλει μόνο νίκη, διαφορετικά μάλλον αποχαιρετάει τη Serie A.

Στις 19:00, η Μίλαν έχει θεωρητικά εύκολο έργο υποδεχόμενη τη Φροζινόνε. Η ομάδα του Γκατούζο δεν έχει περιθώρια για απώλειες, αφού απέχει τρεις πόντους από την τετράδα. Η τέταρτη Αταλάντα έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Γιουβέντους. Στις 21:30, θα γίνει και το ματς της ημέρας, με την Νάπολι να υποδέχεται την Ίντερ.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα Previews όλων των αγώνων της Serie A. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για τις Αναλύσεις και τις Εκτιμήσεις όλων των σημερινών αγώνων για τη Serie A

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ