NBA Playoffs: Θα «αγγίξουν» την πρόκριση οι Μπακς του Αντετοκούνμπο;

NBA Playoffs: Θα «αγγίξουν» την πρόκριση οι Μπακς του Αντετοκούνμπο;

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/05), οι Ράπτορς υποδέχονται τους Μπακς στο Game 3 των τελικών της Ανατολής.

Με το υπέρ τους 2-0 στις αποσκευές, οι Μιλγουόκι Μπακς ταξίδεψαν στο Τορόντο με στόχο να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς τους NBA Finals! Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δείχνει καλύτερη προς το παρόν, αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο στην έδρα των Ράπτορς. Πάντως, στο κουπόνι πάμε στοίχημα την προσοχή τραβάει πλέον και το NBA με τα μεγάλα παιχνίδια του.

Οι Ράπτορς δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς. Δεν κατάφεραν να βάλουν… stop στις ορέξεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το πλήρωσαν δις. Δεν έπαιξαν καλή άμυνα, έδωσαν πολλά ελεύθερα σουτ στους Μπακς και τώρα αγωνίζονται με την πλάτη στον τοίχο. Είναι υποχρεωμένοι να προστατέψουν την έδρα τους, διαφορετικά μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να ετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν. Με ηγέτη τον Λέοναρντ, οι Ράπτορς είναι έτοιμο για τη μεγάλη μάχη.

Από την άλλη, από το καλό στο καλύτερο πηγαίνουν οι Μπακς. Τα «Ελάφια» κέρδισαν δύσκολα στο Game 1, ενώ ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στο Game 2. Με Αντετοκούνμπο, Ιλιασόβα και Μπρόγκντον σε τρομερή κατάσταση, δεν απειλήθηκαν από τους Ράπτορς και έκαναν το 2-0. Έτσι, προστάτεψαν αποτελεσματικά το «σπίτι» τους και πάνε στο Τορόντο έστω για μια νίκη. Σήμερα είναι η πρώτη από τις δύο προσπάθειες του Μιλγουόκι για break και αν συνεχίσει να παίζει έτσι, έχει σοβαρές πιθανότητες να το πετύχει!

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε καθημερινά τα previews των αναμετρήσεων του NBA. Οι αναλύσεις, με χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά, και τα προγνωστικά για τα παιχνίδια, ανεβαίνουν στη διάρκεια της ημέρας και προσφέρονται στους λάτρεις του «μαγικού κόσμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ