Δύο ειδικά από τον τελικό και ACB

Δύο ειδικά από τον τελικό και ACB

Οι προτάσεις του Σ. Μαρολαχάκη από τον τελικό της Euroleague και όχι μόνο.

Ο τελικός του final four της Euroleague συγκεντρώνει την προσοχή όλων στο σημερινό μπασκετικό κουπόνι.

Η πρώτη επιλογή από τον τελικό της Βιτόρια αφορά τα εύστοχα τρίποντα της Αναντολού Εφές. Θεωρώ ότι η ομάδα του Αταμάν έχει πολύ καλή ψυχολογία και αυτό θα τη βοηθήσει να ευστοχήσει σε περισσότερα από 10.5 τρίποντα. Η Εφές είναι μια ομάδα που ζει από το τρίποντο, καθώς ακόμα και αν δεν αρχίσει με καλά ποσοστά δεν σταματάει να σουτάρει. Δεν είναι λίγα εξάλλου τα ματς, που επιχείρησε περισσότερα τρίποντα από δίποντα! Over 10.5 τρίποντα λοιπόν σε απόδοση 1.87.

Η δεύτερη επιλογή έχει να κάνει με την απόδοση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Ο Ισπανός γκαρντ ξέρει από τέτοια παιχνίδια όσο λίγοι και όπως είδαμε και στον ημιτελικό είναι σε θέση να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Πιστεύω ότι ο Ισπανός μπορεί να σκοράρει περισσότερους από 12.5 πόντους, καθώς ο γρήγορος ρυθμός που αναμένεται να έχει το ματς του ταιριάζει. Over 12.5 πόντοι λοιπόν σε απόδοση 2.00.

Εκτός από τον τελικό της Euroleague θα ασχοληθούμε και με την Ισπανία και συγκεκριμένα τον αγώνα της Εστουδιάντες με την Ομπραντόιρο που αρχίζει στις 13:30. Οι «φοιτητές» πρέπει να πάρουν τη νίκη αν θέλουν να πάρουν ανάσα όσον αφορά τη βαθμολογική τους θέση και έχουν την ευκαιρία να το κάνουν κόντρα σε μια ομάδα που δείχνει κουρασμένη. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, το κίνητρο μεγάλο και η επιστροφή του Μπριθουέλα σημαντική. Άσος, λοιπόν με το χάντικαπ στους 5.5 πόντους και απόδοση 1.90.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ