Λάτσιο – Μπολόνια: Απειλούν οι φιλοξενούμενοι

Λάτσιο – Μπολόνια: Απειλούν οι φιλοξενούμενοι

Ολοκληρώνεται η 37η αγωνιστική στην Ιταλία.

Η 37η και προτελευταία αγωνιστική της Serie A στην Ιταλία ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας (20/05, 21:30) στο “Ολίμπικο” της Ρώμης, εκεί όπου η Λάτσιο υποδέχεται την Μπολόνια.

Στην 8η θέση στη βαθμολογία Ιταλίας φιγουράρουν οι “λατσιάλι”, ωστόσο η χρονιά για αυτούς κρίνεται επιτυχημένη. Αυτό διότι κατέκτησαν το Κύπελλο Ιταλίας, επικρατώντας 2-0 της Αταλάντα στον τελικό, εξασφαλίζοντας, παράλληλα, τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, έρχονται από το “διπλό” επί της Κάλιαρι (1-3), με το “τρίποντο” αυτό να είναι το τρίτο στα πέντε τελευταία ματς που έχουν δώσει σε επίπεδο Serie A.

Η Μπολόνια, από την πλευρά της, χρειάζεται έναν πόντο για να παραμείνει και μαθηματικά στην κατηγορία. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε 4-1 εντός έδρας της Πάρμα, ενώ στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει ηττηθεί μόλις μία φορά, μετρώντας στα πέντε υπόλοιπα τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Λάτσιο – Μπολόνια, με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και, φυσικά, τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ