Στοίχημα: Με τις έδρες σε Φινλανδία και Τουρκία

Στοίχημα: Με τις έδρες σε Φινλανδία και Τουρκία

Οι αποψινές προτάσεις του Betarades.gr από Φινλανδία και Τουρκία.

Σήμερα, Δευτέρα (20/05), το ενδιαφέρον στο κουπόνι παραμένει αμείωτο και προκύπτουν αξιόλογες προτάσεις από δύο πρωταθλήματα, με το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει σημεία από την Τουρκία και τη Φινλανδία. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που προκύπτουν!.

Σε φόρμα η Ίλβες

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φινλανδίας η Ίλβες υποδέχεται τη Μάριεχαμν. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, είναι αήττητοι μέχρι στιγμής με ρεκόρ 4-3-0 και φιγουράρουν στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -1 από την πρωτοπόρο Ίντερ Τούρκου, από την οποία έχουν μάλιστα δύο παιχνίδια λιγότερα και με νίκη σήμερα θα σκαρφαλώσουν στην κορυφή. Την περασμένη εβδομάδα το συγκρότημα του Βις ξεπέρασε έστω και δύσκολα το εμπόδιο της Κόκολα με 3-2 εκτός έδρας (πέτυχε δύο γκολ στις καθυστερήσεις), πανηγυρίζοντας την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη σημερινή του αντίπαλο.

Από την άλλη πλευρά, η Μάριεχαμν έχει αφήσει πίσω της το καλό ξεκίνημα (τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές), συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-2) και φιγουράρει στην 7η θέση της κατάταξης με 10 πόντους, στο -2 από την «εξάδα», έχοντας ωστόσο δύο παιχνίδια λιγότερα από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της. Την περασμένη Πέμπτη το συγκρότημα του Λούντμπεργκ εξασφάλισε τη θέση του στον τελικό του Κυπέλλου κερδίζοντας στον ημιτελικό με 3-1 τη Βάασα εκτός έδρας. Το μομέντουμ τη δεδομένη χρονική στιγμή ευνοεί ξεκάθαρα τους γηπεδούχους, έτσι θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.91.

Άσσος κινήτρου για Ερζουρούμσπορ

Συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι Ερζουρούμσπορ – Φενερμπαχτσέ για την 33η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι (3-1-0), χάνοντας 3-1 από τη Μαλάτιασπορ εκτός έδρας. Αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αυτής της αγωνιστικής υποχρέωσαν την Ερζουρούμσπορ να υποχωρήσει στις θέσεις του υποβιβασμού, στο -3 από την παραμονή. Έχει τεράστια ανάγκη τη νίκη η ομάδα του Χαμζάογλου, αν την πετύχει απόψε, τότε θα βγει από την επικίνδυνη ζώνη και με νίκη κόντρα στην αδιάφορη Καϊσέρισπορ την επόμενη εβδομάδα, θα εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Στον αντίποδα, η Φενερμπαχτσέ «φόρτσαρε» την κατάλληλη στιγμή και με δύο νίκες που πέτυχε στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, οριστικοποίησε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Έχει ξεμείνει πλέον από στόχους το σύνολο του Γιανάλ, το οποίο στις επτά πρόσφατες αγωνιστικές μετράει μια ήττα (3-3-1) και στα παιχνίδια που υπολείπονται για το φινάλε θα αναζητήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο παιχνίδι, σε ικανοποιητικά επίπεδα παίζει ο άσσος της Ερζουρούμσπορ και θα τον κρατήσουμε σε απόδοση 2.15.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ