Με φόρα η Ντάνταλκ

Με φόρα η Ντάνταλκ

Οι προτάσεις του Πάνου Κοτσιμπού.

Με το Σάββατο να μας γυρίζει στα ταμεία, ξεπεράσαμε και πάλι το φράγμα των 500 μονάδων στη μπάνκα μας και ευελπιστούμε σε συνέχεια ανοδικής πορείας ως το τέλος της σεζόν, η οποία ολοκληρώνεται στις 3 Ιουνίου. Ματς από το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας θα μας απασχολήσει σήμερα και πιο συγκεκριμένα η αναμέτρηση της Ντάνταλκ με την Μποέμιανς.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η γηπεδούχος, η οποία μένει αήττητη εδώ και 8 σερί αναμετρήσεις, μετρώντας επτά νίκες σε αυτό το διάστημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει περάσει στην… φυσική της θέση, στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ως συγκάτοικο την Σάμροκ Ρόβερς, αλλά έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων. Σε αυτά τα 8 ματς έχει σκοράρει συνολικά 18 φορές και μόλις σε ένα από αυτά δεν μπόρεσε να σκοράρει δύο ή περισσότερα τέρματα.

Αντίθετη η εικόνα της Μποέμιανς, η οποία έρχεται από την ισοπαλία με 1-1 με την Σεντ Πάτρικς εκτός έδρας, ενώ έχει μία μόλις νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Εχει σκοράρει μόλις στα 2 από τα 5 αυτά παιχνίδια, δέχεται γκολ με σχετικά μεγάλη ευκολία εσχάτως και μοιάζει να αξίζει η επιλογή του 1 και over 1.5, σε απόδοση 1.85.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ